keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Puutarhan ihmeitä ja ällötyksiä

Eilen iltasella omalla pihalla havaittua... Pian on aika nauttia oman maan raparperikiisselistä, ihanaa! Vinkki: folioon kääritty, ripauksella kanelia ja lorauksella öljyä ja siirappia kostutettu ja maustettu uuni- tai grilliraparperimössö on ihanaa. Kypsennä ja nauti sellaisenaan tai esim. vaniljajäätelön kanssa. Jos et mausta raparperia kovin makeaksi, saat näin myös grillatun lihan lisukkeen. Parivuotiaan peikonpähkinäpensaan juurelle on pesiytynyt ällöttävä sieni. Pensas näyttäisi voivan muuten hyvin, mutta juurien alta tunkee sienimuodostelmaa. Mitä tämä nyt on ja miten tästä pääsee eroon? Ei kai tuo normaaliakaan voi olla?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti