maanantai 18. toukokuuta 2009

Siltaprojekti etenee

Suuri sillankunnostusprojekti on edennyt. Kulahtanut puusilta on nyt kauniin musta - etenkin sateen kastelemana todella hienon värinen - ja raahattu takaisin paikoilleen ojan päälle. Samalla saivat kyytiä ulkolamppujen juurella kasvaneet, melko ränsistyneessä kunnossa olevat vanhat hanhikit. Pihan toisesta nurkasta kaivettiin ylös parit nurmikkokakut,

ja pensaat pääsivät uuteen paikkaan pellon ja metsän rajaan. Saa nähdä, juurtuvatko sinne - elleivät, niin menetys ei ole kovin suuri. Jos taas juurtuvat, niin ehkä se on lähtölaukaus tuon nurkan uudistamiselle. Olemme usein puhuneet, että sinne voisi tehdä jonkinlaisen oleskelu- ja istutusalueen. Nyt siellä on vain kaksi vanhaa, kitukasvuista kriikunapuuta.

Pensaiden paikoille lamppujen juurelle istutettiin Big daddy -kuunliljojen juurakoita. Näiden kuunliljojen pitäisi kasvaa jopa metrin korkuisiksi ja olla kauniita, isoja voimakkaita kilpiä. Toivottavasti! Vielä on auki, miten kuunlilja-alue rajataan. Kiviä tai turveharkkoja luultavasti, ja ainakin mustaa koristekatetta mustan sillan kunniaksi.

Myös muutama kodin pieni sisustusprojekti on edennyt, mutta ei valmiiksi asti, joten ei niistä sen enempää. Huomaan, etten ole tänä keväänä shoppaillut tai edes kierrellyt kaupoissa sitäkään vertaa kuin normaalisti, niin kotiblogattavaakaan ei ole kauheasti kertynyt, kun ei ole mitään yleisiä sisustustuotehavaintojakaan kerrottavaksi. Yritän aktivoitua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti