tiistai 7. heinäkuuta 2009

Jeesjees Nounoulle

Kuva: Nounou Design / Anu Penttinen


Olen aina ihaillut suunnilleen kaikkea, mitä Anu Penttinen suunnittelee. Haaveilen Penttisen isosta lasimaljakosta, mutta niiden hinnat ovat sitä luokkaa, että taidan tyytyä pieneen lasilautaseen. Joskus. Sitten kun saan aikaiseksi.

Meillä ei nimittäin kukaan taida saada mitään aikaiseksi, ellei ole lomalla. Taannoinen lomaviikkoni edisti hyvin piha-asioita, mutta kotona ei ole tapahtunut aikoihin mitään (ja uskokaa tai älkää, minä kuitenkin ajattelen ja suunnittelen kodin muutoksia koko ajan, mieskin toivoakseni ja käsittääkseni aika usein). Esimerkiksi ajat sitten ostamani Sanna Annukan Kanteleen kutsu -kangas odottaa yhä ompelua ja ripustamista. En ole saanut ommeltua, koska ripustusrimoista puuttuu vielä pari maalikerrosta. Kuinka hankalaksi pitää heittäytyä – ja kuinka laiskaksi?

Mutta. Nyt Kanteleen kutsulle on löytynyt pari. Bongasin Anu Pentikin Showroomin ikkunasta Nounou-malliston mustan Suburbia TO1 -
kankaan (kuvassa). Haluan sitä! Meillä on pitkänmallinen, tylsä eteinen, jossa on ruma ruskea laattalattia ja tumma puuovi, liian pöyhkeää minun makuuni. Mustavalkoiset kankaat yhdistettynä Idp-mallistoon mustaan nahkapenkkiin ja katossa olevaan isoon valkoiseen plafondiin saavat nyt muuttaa eteisen modernin ilmavaksi ja selkeän pelkistetyksi. Ei joskus. HETI. (Havittelen eteiseen myös valokuvateosta; jos siihen päädytään, niin Suburbia ei kyllä enää mahdu mukaan sisustukseen. Kyllä elämä on täynnä vaikeita päätöksiä.)

Linkki Nounou Designin kotisivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti