tiistai 14. heinäkuuta 2009

Kauppa nimeltä Wanda

Tietääkö joku, mihin Wanda muuttaa? 

Kävin viime viikolla Wandan muuttomyynnissä, mutta koska vapaata kassahenkilöä ei ollut paikalla, en saanut kysyttyä, mihin liike on muuttamassa. Wandan nettisivuillakaan ei ole tietoa. Onkohan sivujen päivittäminen vain unohtunut vai onko muuttomyynti = loppuunmyynti?

Joka tapauksessa, Wanda on/oli kiva kauppa. Tosin minulle käy siellä samalla lailla kuin Mokossa: ihastelen kaikkea, mutten osta mitään.

4 kommenttia:

 1. Häh, mihin hävisi eilen kirjoittamani kommentti?

  Samaa siis ihmettelin ja olin jo aikeissa postatakin aiheesta. Eli jos joku tietää niin olisipa kiva kuulla.

  VastaaPoista
 2. Hmmm. Haamukommentti? Epäilen, että Blogger joskus nielaisee kommentteja, omatkin kommenttini ovat joskus, onneksi harvoin, kadonneet... Saan sähköpostiin kopion jokaisesta kommentista, eikä sinne tullut eilen viestiä sinun kommentistasi.

  No, kiitos haamu- ja oikeasta kommentista kuitenkin. :) Wanda taitaa olla auki vielä heinäkuun, joten pitää ehkä käväistä paikan päällä utelemassa, jos ei mysteeri muuten ratkea. Ei ole ensimmäinen kerta, kun liike kertoo muuttomyynnistä, mutta ei kerro, mihin muutetaan. Jos uusi paikka on tiedossa, kannattaisi kertoa, paitsi jos haluaa kadottaa asiakkaat... Ja kannattaisi kertoa siitäkin, ettei paikkaa tiedetä, voi miten huonoa tiedottamista taas. :(

  Kampin-sijainti ei kyllä ollutkaan kovin hyvä. Ainakin espoolaisena siinä Kampin kulmilla ajattelee vain ja ainoastaan bussia eli kotiin pääsemistä. Sen sijaan vanhassa Wandassa Dianapuiston laidalla kävin tuon tuosta, vaikkei se periaatteessa ollut reittini varrella ollenkaan.

  Hyvin kiinnostavaa, eikö... No, mutta toivotaan, että liike jatkaa ja hyvässä paikassa!

  VastaaPoista
 3. Kuulinkin tänään tiedon tästä "muuttomyynnistä" (kaveri osti sohvan sieltä). Lopettavat vähittäismyynnin ja myymälän ja jatkavat yritys- ja projektimyynnillä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta!

  Eihän toi mikään MUUTTOmyynti sitten ole! Ehkä liiketoiminnan muuttamista kyllä... Mutta hyvä tietää, eipä tartte enää mennä Wandaan pikkutavaroita hiplaamaan ja huonekaluja katselemaan. :(

  VastaaPoista