keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Sisustajan ja rakentajan kesäkohteet 2009

Kuva: Rakennusapteekki

Pian on taas Asuntomessujen aika. Olkoon vain. Vaikka olenkin käynyt muutaman kerran Asuntomessuilla, en ole koskaan lähtenyt pidemmälle reissuun niiden takia.

Tänä vuonna en ainakaan harkitse Espoosta Valkeakoskelle reissaamista. Katselin messutalojen esittelyjä Deko-lehdessä ja netissä, mutta plääh: Missä ideat, yllätykset, uutuudet? Ei missään. Eikö kuviotapettisia korostusseiniä ja puolikorkeita olkkareita ole jo nähty? Toivottavasti edes talojen pihat on laitettu kauniisti, sillä ainakaan etukäteistietojen perusteella Valkeakoskella ei ole tarjolla mitään uutta eikä ihmeellistä. Asuntomessukohteiden esittelyt löytyvät täältä

Sinänsä asumisen alan tapahtumat kyllä kiinnostavat kovasti. Vaikkei minulla sitä ihanaa kesämökkiä toistaiseksi olekaan, haaveilen sekä Billnäsin Huvilasisustamisen tapahtumasta että Loviisan Wanhassa wara parempi -päivistä. Billnäsin vetoa lisää iki-ihana Rakennusapteekki.  Ylipäätään vanhat tavarat ja työmenetelmät kiinnostavat ja inspiroivat, vaikken mikään antiikkiharrastaja tai perinnerakentaja olekaan. Välillä jopa haaveilen Rakennusapteekin sivuilla mainostettavasta ikkunaentisöijän koulutuksesta tai esim. verhoilijan ammatista. Tuskinpa kuitenkaan - pihakalusteiden maalaaminen riittää minulle. 

Jos liikut loppukesästä länsirannikolla, kannattaa tutustua Uuteenkaupunkiin ja Pytinkien paris -tapahtumaan. Sama idea kuin Loviisassa: avoimet ovet ihanissa puutaloissa. Suosittelen, kokemuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti