maanantai 27. heinäkuuta 2009

Vihdoin!

Iät ja ajat sitten ostettu Sanna Annukan suunnittelema Kanteleen kutsu -kangas on eteisaulan seinällä! Kankaan kiinnitysrimatkin (itse hiottua ja maalattua lattialistaa Bauhausista) ovat olleet valmiina jo tovin, mutta ennen eilistä  mitään ei tapahtunut.

Tältä se näyttää:

Kangas on edelleen mieluisa, mutta kieltämättä aulatila on aika autio. Aiemmin kankaan tilalla oli taulu ja sen alla kaksi tuolia, mutta ne saivat muuttaa. Kun kangas oli saatu paikoilleen, heräsi idea hankkia iso(ja) lattiatyyny(jä) kankaan alle, sitten ei olisi niin kolkkoa ja kivilattiaista. Ideaa piti heti testata kissojen nukkumishuovalla, hyvin kelpasi:

Strategisesti sijoitelulla tyynyllä voisi myös peittää kankaan vinoon ommellun alareunan...

Muutenkin sisustusviikonloppu oli lupaava. Olimme Variston sisustusliikkeiden alennusmyynneissä ja ostin sieltä kolme samanlaista räsymattoa - tarkoituksiin, jotka esitellään blogissa lähiviikkoina. Löysimme myös mitä luultavimmin maton alakerran takkanurkkaukseen sekä yläkerran uuden kirjahyllyn eteen. Molempia saa mittojen mukaan tilattuna, joten pitää mitata ja sitten tilata. Kaikkein yllättävintä oli se, että päädyimme EHKÄ yhteisymmärrykseen ruokailutilan kattovalaisimesta. Meillä on ollut neljän vuoden aikana ko. paikalla kolme valaisinta, koska sitä oikeaa ei ole tullut vastaan. Nyt on, toivottavasti. Vielä ei kuitenkaan ostettu mitään, odotellaan vielä muutama vuosi...

Varistosta löytyi myös sisustusliike Inside. Kivalta näytti, mutta valitettavasti myymälä ei ollut sunnuntaisin auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti