keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ordning & Reda Selloon!

Seuraavaa kesäretkikuvapläjäystä odotellessa ilouutinen: huomasin eilen, että Espoon Leppävaaraan, Sellon ostoskeskukseen, on tulossa Ording & Reda -liike 14.9.

Innostavaa! En ole koskaan kasvanut niin isoksi, etteivät kivat vihot, kansiot ja muu paperitavara kiehtoisi minua. Makuni on onneksi kuitenkin kehittynyt vaaleanpunakukka-kissanpentukuoseista yksiväristen ystäväksi, ja Ordning & Redan mustat, valkoiset ja harmaat, perussimppelit toimistotarvikkeet ovat suuria suosikkejani. Kun kävin pari vuotta sitten Kööpenhaminassa, ihastuin Bodumin ja Ordningin yhteisliikkeeseen niin, että ajattelin perustavani samanlaisen Suomeen. En tietenkään, laiska ja köyhä minä, mutta onneksi Ordning tulee nyt Selloon, jossa käyn usein. Ei tarvitse aina mennä Akateemiseen kirjakauppaan ihastelemaan.

Miten sitä muuten tunteekin olevansa niin kovin fiksu ja järjestelmällinen, kun ostaa vaikka pinon uusia muistikirjoja? Jos olisi oikeasti järjestelmällinen, käyttäisi niitä jo kotona olevia, siellä täällä lojuvia.

Ordning & Redan kotisivut. (ja tiedän, että blogitekstin tunnisteissa firman nimi on kirjoitettu väärin, mutta &-merkki ei ole sallittu tunnistetekstin osa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti