keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Etsintäkuulutus

Le Klint: The Bouquet


Oheinen Le Klintin The Bouquet -valaisimen kuva on skannattu lehdestä. Tietäisikö joku, missä valaisimen voisi nähdä livenä pääkaupunkiseudulla? Sitä myy ainakin Finnish Design Shop, mutta heillähän ei ole myymälää...


Valaisin on kauhean hintainen mutta niin ihana, että haluaisin nähdä, miltä se oikeasti näyttää. Aina saa haaveilla. :)2 kommenttia:

  1. Heissan! Tuo on ihana, minä näin sen livenä joskus Tukholman messuilla. Koitappa tuota Interiors liikettä keskustassa, heillä on ainakin ollut edustus.

    VastaaPoista
  2. Suurkiitokset vinkistä! Jotenkin en edes jostain syystä muistanut tuota valaisinkauppaa, mutta kyllä heillä on Le Klintiä yhä nettisivujen mukaan myynnissä.

    Voi ei. Nyt on sitten pakko lähteä lampputoivioretkelle jossain vaiheessa, vaika lamppu on noin kallis. Toivottavasti se on livenä mielestäni aivan mahdoton - tai mikä olisi parempi vaihtoehto, sellainen, että idean voisi kopioida ja toteuttaa jotenkin kotikonstein. Siis ymmärrän kyllä, että aito maksaa, mutta en tunne noin rikasta joulupukkia...

    VastaaPoista