maanantai 30. marraskuuta 2009

Nukkekoti muuttopuuhissa

Nukkekoti alkaa olla valmiina. Olen rakennellut ja sisustellut sitä pikkuhiljaa, ja nyt varastostamme löytyy jo aika loppusuoralla oleva hienostoasunto. Osa huoneista on valmiina, osa vielä rempallaan. Näyttää siltä kuin nukkiksessa olisi muutto kesken!

Ruokasali on valmis. Ostin salin kaluston ja pikkuisen sivupöydän puuvalmiina ja sudin valkoiseksi. Pöydällä on äitini antamaa vanhaa pitsiä, nurkassa pieni kamina.Näkymä eteisestä ruokasaliin ja vähän keittiöönkin.
Myös eteinen on valmis. Mutta aikamoisia huithapeleita tänne on muuttamassa: kengät ja saapikkaat lojuvat lattialla hujan hajan, naulakosta roikkuu käsilaukku ja sateenvarjo. Ja vaikka eteisen tuoli on kultamaalikka koristeltu, siitä on tullut silinterihatun teline. Ja vessanoveahan ei tässä talossa suljeta, muuten prinsessakylpyhuoneeseen ei ole näköyhteyttä... Eteisen matto on rautakaupasta ostettu lasinalunen.
Olohuoneessa on vielä tekemistä, mutta kirjoitusnurkka on saatu valmiiksi. Taitaa olla boheemi kirjoittaja, kun pitää viinipulloa pöydännurkalla...
Olohuoneen pariovista näkyy kauniisti makuuhuoneen pönttöuuni.
Muuten makuuhuone ei vielä olekaan kauniissa kuosissa: nukkumisnurkkaus on kaaoksen vallassa. Pitkään vailla liinavaatteita olleelle sängylle on sentään saatu pehmeä huovutettu päiväpeite.
Ja ompelunurkkaus on sentään järjestyksessä!
Vaatekaappiin pitää vielä kiinnittää ovipeili ja viimeistellä kaapin sisämaalaus.
Kyllä se tästä! Kerron tarkemmin materiaaleista ja nukkistavaroiden hankintapaikoista sekä muutenkin koko projektista, kunhan saan siirrettyä nukkekodin sen varsinaiseen loppusijoituspaikkaan eli vitriinikaappiin. Toivoakseni tämä tapahtuu aivan lähiaikoina... Ja nukkekodin keittiö ja kylpyhuonehan on esitelty jo täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti