tiistai 15. joulukuuta 2009

Joululahjoja itselle

Kerrankin tee se itse -osastolla saattaisi olla jotain, jota olisi kiva esitellä blogissa, mutta enpä voi esitellä sellaista, jota olen väkertänyt toisille joululahjoiksi. Jos muistan ottaa tekeleistäni kuvia, laitan niitä sitten ehkä joulun jälkeen blogiin.

Onneksi olen sentään lahjonut ansiokkaasti itseänikin ja jo etuajassa ennen joulua! Olimme sunnuntaina pitkällä ostoskierroksella siskon kanssa ja onnistuimme ostamaan paljon lahjoja ihan omaan käyttöön. Kiersimme Helsingin keskustan kauppoja sekä Vanhan ylioppilastalon, Tuomaan ja Ornamon (Design Forumin) joulumarkkinat. Yllä saaliini Vanhalta.

Kaunis sininen keramiikkakoru ja hauska rintanappi ovat samalta myyjältä, jonka nimeä en nyt valitettavasti muista. Rintanapin tekstiä "Kissa ei selittele" ei tarvitse selitellä ainakaan muille kissaihmisille; suunnittelen napin laittamista valkoiseen kangasolkalaukkuuni. Kissapussukka oli tietenkin myös saatava, siitä tuli heti avainkukkaro. Ostokset on aseteltu ylelliselle, ihanan pehmeälle ja monikäyttöiselle alpakkahuiville. Opin messuilla mm. sen, ettei alpakan villa kutita edes allergista ihoa ja että alpakka lämmittää lampaanvillaa enemmän. Kun huivissa oli vielä kaunis tummanliila sävy, niin pakkohan se oli hankkia.

Vanhan perinteiset joulumyyjäiset tarjoavat ihanuuksia aina 23.12. asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti