tiistai 16. helmikuuta 2010

Jotain sinistä?

Kummallista. Tässä käy vielä niin, että mustavalkoisen minimalismin kannattajasta tulee värikäs romantikko.

Ostin kuvassa näkyvän Toivekoti ja puutarha -lehden numeron, enkä saa mielestäni sen kannessa olevaa Ilven mustikansinistä kaasuliettä. Kerrottakoon, ettei sininen kuulu ollenkaan sisustusväreihini eikä edes pukeutumisväreihin, ellei farkkuja lasketa. Enkä todellakaan haluaisi kaasuliettä. Sytyttäisin heti tulipalon ja räjäyttäisin koko kyökin.

Niin että melko yllättävä mieliteko. Olen alkanut miettiä, jos valkoisten kaappien + kodinkoneiden ja mustan tason sijasta keittiössä olisikin harmaat ovet, hohtavan valkoinen taso ja mustikkaliesi. Tai jotain muuta värikästä, yhden katseenvangitsijan verran.

En edes tiedä, olisiko meille mahdollista asentaa kaasuliettä. Ja kuulemani mukaan ne eivät ole aina kovin käytännöllisiä - onko jollakulla parempaa tietoa?

No, aikaa yleiselle ideoinnille (sekoilulle) onkin yllättävän paljon, sillä huomiseksi suunniteltu keittiösuunnittelijan vierailu siirtyi parilla viikolla. Muihin firmoihin emme taas ole itse vielä olleet yhteydessä, mutta pitää ryhdistäytyä ja olla vielä tänään.

2 kommenttia:

  1. En ole hirveästi kaasutellut keittiössä (ehe ehe), mutta onhan kaasuliesi nopea. Kaasupullolle pitää varata järkevä tila ja paikka, että sen voi vaihtaa helposti, en tiedä onko siinä muuta hankalaa. Jos on neuroottisuuteen taipuvainen, niin voi pelätä vuotaako kaasu..?

    Mustikka on ihana väri :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se nopea ja "tosi ruoanlaittajien" kehuma jne. Eri asia sitten, onko meillä yhtää tosikokkia kotona. Minusta kaasuliesi on lähinnä pelottava.

    Kaasuliedet ovat myös todella tyyriitä, joten tuskin meille mustikkaliettä tulee. Hienon näköinen se silti on, ja antoi uusia hyviä mustikkaisia ajatuksia. :)

    VastaaPoista