maanantai 8. helmikuuta 2010

Lukutoukka sisustaa ja shoppaaOstin tänään uuden Deko-lehden. En päässyt selailussa äsken kuin alkuun, kun minun oli jo avattava tietokone ja selvitettävä, mistä saa yllä olevassa kuvassa näkyvän kirjainkirjan. Se kuuluu makuuhuoneen valkoisen lipaston päälle koristeeksi! Dekon mukaan kirjaa myy Napa Gallery & Shop Helsingin Kampissa, mutta heidän kotisivuiltaan en sitä löytänyt. Sen sijaan vanha luotto-ostospaikka Adlibris tiesi kertoa, että kyseessä on Marion Bataillen kirja Abc3D. Tarvittiin vain pari klikkausta, ja kirja oli matkalla meille.


Tilasin jo aiemmin tänään Ulla Ahvenniemen ja Laura Lähteenmäen kirjan Mistä on omat talot tehty. Tämäkin kirja meni pakko saada -listalle heti kun kuulin siitä (eilen...) ja kun keksin, että ihan oikeasti tarvitsen tuollaista rakentamisen perustietoa työssäni, niin ostopäätös oli paitsi tehty myös hyvin perusteltu. En haluaisi koskaan rakentaa tai edes rakennuttaa taloa - keittiöremppakin kauhistuttaa - mutta rakentamiskertomukset ja ihan talotekniikkakin kiinnostavat aina. Toivottavasti kirja on yhtä kiinnostava kuin luulen.


Nettiostaminen on kyllä vähän liian helppoa, sanoisinko epätodellisen helppoa. Viime päivinä on tullut tilailtua kaikenlaista muutakin kotiin. Tunnustuksia eli esittelyjä tulossa, jahka paketit alkavat saapua.


2 kommenttia:

  1. Kerrohan tosta kirjainkirjasta heti kun se tulee, miekin huomasin sen Dekosta ja kiinnostuin!

    VastaaPoista
  2. Joo, kerron toki. En ole vielä saanut edes paketin saapumisilmoitusta, mutta eiköhän kirja saavu viikon varrella ja pääse esittelyyn viimeistään ensi viikonloppuna. Vähän jo järkkäilin kirjahyllyä siihen malliin tänään, että jospa kirja menisikin sinne (sopivaan "käyttöyhteyspaikkaan" ja tarpeeksi korkealle kissojen ulottumattomiin).

    Kävin vastavierailulla blogissasi - kiva blogi, tulen varmasti toistekin!

    VastaaPoista