keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Pakettien tuloa ei voi estää

..paitsi että voi. Hain eilen postista yhden tavara- ja yhden kirjapaketin, ja nyt en kyllä (toivoakseni, ehkä, mahdollisesti) tilaa vähään aikaa mitään mistään nettikaupasta. Puolustukseksi on sanottava, etten ole ollut tänä vuonna ollenkaan oikeissa kaupoissa enkä osta juurikaan esim. vaatteita.

Asiaan. Eilinen tavarapaketti sisälsi edullista taidetta Unkailta. Ensinnäkin hauskoja eläinkortteja. Ne tulevat lisäämään kotimme mustavalkoisten eläintaulujen määrää.Sitten - edelleen eläinaiheinen - keittiöpyyhe. Olin ajatellut tätä ihan pyyhkimiseen, mutta tulikin mieleen, että senkin voisi kehystää, sillä pyyhe on tosi hieno, värit hehkuvat. Sitten saataisiin ainakin jotain sinistä keittiöön!
Ei pöllömpiä ostoksia.

Pöllöt ovat kiehtoneet minua siitä asti, kun pari kesää sitten havahduin pihalla lukiessani outoon huminaan ja suhinaan: huuhkaja (vaikkei kai pöllö olekaan) liihotteli ihan vierestäni halki pihan ja asettui tarkkailuasemiin läheiseen koivuun. Se oli hieno kokemus, mutta valitettavasti ainutlaatuinen.

3 kommenttia:

 1. Hauskoja ostoksia! Hieno kokemus toi huuhkajan ohitus, harvoin näkee niin läheltä. Kyllä se muuten on pöllö sekin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tekstiilejä! Pitääpä käydä kurkimassa kaupassa :-)

  VastaaPoista
 3. Mistäköhän olen saanut päähäni, ettei huuhkajaa saa sanoa pöllöksi? Joka tapauksessa huuhkaja oli vaikuttava näky melkein kosketusetäisyydeltä liihotellessaan.

  Unkain kauppa on vähän liiankin houkutteleva. Pitää vielä mainostaa, että tilasin sieltä luonnonkosmetiikkaakin, jotain kasvoseerumia. Ainakin parin päivän perusteella se tuntuu sopivan hyvin allergiselle, yleensä kaikesta uudesta suuttuvalle iholleni. Pitää ehkä ryhtyä Unkain kanta-asiakkaaksi! :) Mutta vasta sitten, kun näistä ja muista nettiostoksista on kulunut säällinen aika...

  VastaaPoista