perjantai 26. maaliskuuta 2010

Ite tehty - tai ainakin ostettu

Kun taitavat ihmiset haluavat kylppäriinsä pieniä sälänsäilytyskoreja, he ostavat lankaa ja tarttuvat virkkuukoukkuun.

Sitten on niitä, jotka eivät muista käsityötuntien virkkausohjeista enää kuin ketjusilmukoiden teon ja sen, että pyöreästä, tasaisesta virkkuusta tuli aina kuppimaisen kupera.

Hekin voivat silti saada säläkoreja. Sokokselta saa tällaisia harmaita. Ja valkoisia, vihreitä ja mustia, mutta hillitsin itseni ja tyydyin kahteen harmaaseen. Kivoja ovat! Väri on oikeasti kaunis, hieman hohtava helmenharmaa, vaikkei se kuvasta näykään.

Uusia koreja ostaessani mietin samalla, tarvitaanko niitä myös uudessa keittiössä. Olen mielessäni ostanut uuteen keittiöön jo vaikka mitä seinäkellosta uusiin astioihin ja pöytäliinaan... Pitäisi nyt vain saada edes suuntaa antava keittiöpäätös aikaiseksi!

2 kommenttia:

  1. Jos intoudut virkkaamaan niin suosittelen lämmöllä kaspaikka.fi-sivustoa, se on ainakin muntapaiselle rähmäkäpälälle tärkeä tuki ja turva! Kivoja tuollaiset pussukat, mun sukkalaatikko pysyy kurissa tuollaisilla pienillä kangaskoreilla.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos vinkistä! Juuri ihan muutama päivä sitten mietin (lähinnä ihan teoreettisen kiinnostuksen takia;)) mikä se hyvä käsitylsivusto olikaan... Ja sehän on kaspaikka.fi. Kiitoksia, luit mun ajatukset! :)

    VastaaPoista