keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Yksityiskohtia

Elämyksiä saaristomökillä -sarjamme jatkuu... Vanhat rakennukset ovat niin sympaattisia! Tässä kuvia rantasaunalta.Hauskoja yksityiskohtia löytyy myös muualta. Saunasillan alaparrut ovat ikiaikaiset.
Eikä tässä ole pidetty venettä aikoihin. Miksi muuten ruoste on aina niin kiehtovaa? En pidä ruskeasta, mutta kaikesta ruosteenvärisestä kyllä.
Uudemman mökin verannalla on meren tuoma tuliainen. Olisin saanut sen omaksi, mutta en voinut ottaa. Eikös tällaiset aarteet pidä löytää itse?

2 kommenttia:

  1. Ihana paikka ja kauniita kuvia! Ruosteessa voi ehkä kiehtoa se, että sellainen kova ja ikiaikainen materiaali kuin rauta on kuitenkin jollain tapaa elävää ja hauraaksi muuttuvaa.

    Jossain sisustuslehdessä oli kerran kuva keittiön välitilasta, missä oli ruostunut levy, olikohan se sitten lakattu tai peitetty pleksillä vai jätetty vaan silleen. Hieno oli!

    VastaaPoista
  2. Hieno ruosteselitys! Noin se on. Ja lisäksi ruosteinen pinta on aina elävä ja vanhaan pintaan/esineeseen tuntuu aina liittyvän tarina.

    Taloja Fiskarsissa -kirjassa on ruosteinen keittiö ja muistaakseni siinä on myös kerrottu, miten se on tehty (ruostutettu, lakattu). Näin joskus ruostelevytaulun, sellainen on joskus hankittava... Ruosteinen peltilevy on yhtä aikaa kaunis ja voimakas.

    VastaaPoista