tiistai 8. kesäkuuta 2010

Tulella ei leikitä

Vai pitäisikö sanoa uunilla?

Keittiösuunnittelija kävi meillä eilen tarkistusmittaamassa ja ajatus oli, että voisimme tehdä vihdoin jo keittiötilauksen. Vaan kas: kun siirsimme uunia ja tutkimme keittiön rakenteita tarkemmin, uunin takaa seinästä löytyi vesiputkia, jotka laittoivat suunnitelman osin uusiksi. Tai ehkä laittoivat. Nyt pitää saada remppamiehen lausunto, mitä noille putkille voi tehdä ja mitä ei ja pitääkö suunnitelmaa vielä kerran muuttaa.

Voi hyvänen aika. Rakennetaankohan meillä keittiötä vai sitä kuuluisaa Iisakin kirkkoa?

Ja tämä viimeinen viivästys johtuu varmaan minusta. Taikausko on estänyt minua kertomasta tulevasta keittiöstä, ennen kuin kaappitilauksessa on nimi paperissa. Eilen kuitenkin innoissani jo paljastin Sitruunalle, että meille tulee laatikossa oleva tiskikaappi. Miten kävi? Voin kertoa, että meille EI sittenkään tule sellaista, siltäkin osin jouduttiin eilen vielä muokkaamaan suunnitelmaa. Mutta meille tulee tavalliseen keittiökaappiin piilotettu tiskikaappi!

Loppusuoralla kuitenkin ollaan ja varmasti, toivottavasti, mahdollisesti – peukut pystyyn! – jo ihan lähipäivinä voin paljastaa keittiön materiaalit ja muut valinnat. Sen verran rohkenen em. huolimatta jo kertoa, että varasimme sentään eilen induktiotason. Että se me ainakin saadaan, ellei muuta.

2 kommenttia:

  1. Tällaiset yllärit taitavat olla remonttihommissa enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Tsemppiä remppaanne ja toivotaan, että löytyneet putket eivät aiheuta kovin suuria muutoksia suunnitelmiinne. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Joo, kai tämä kuuluu asiaan. Ja voi olla, että tämä on vasta alkua, ties mitä itse remontin aikana tapahtuu ;)

    Remppamies oli puhelimitse jo arvioinut, että putket eivät ole ongelma. Toivottavasti! En haluaisi a) pienentää erästä laatikostoa ylläriputkien takia, b) mitään putkikoteloita seinille. Ylläriputket kun tietenkin ovat juuri sellaisessa paikassa, johon ei tule yläkaappeja ja ulottuvat lattiasta kattoon...

    Ehkä meidänkin ois pitänyt tehdä vain pieni faceliftaus - onnea teidän keittiöremppaan, tulen kyllä seuraamaan sen edistymistä blogisi kautta!

    VastaaPoista