keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Ammuu!

Meillä asuu nykyisin muitakin eläimiä kuin kissoja: viime viikolla meille muutti kaksi kaunista, sympaattista ja taidokkaasti tehtyä lehmää. He asuvat makuuhuoneessa Valantin valkoisen Lähellä-lipaston päällä, mutta saattavat muuttaa myöhemmin laiduntamaan uuteen keittiöön.

Lehmät suunnitteli ja toteutti Ruusu. Toivoin kahta lehmää ja Marimekon Puutarhurin parhaat -kankaan väristä (musta, valkoinen, vihreä) ja tyylistä kuosia. Ruusun ehdotuksesta toinen lehmä on mustavalkoinen ja ruudullinen. Se oli hyvä ehdotus, sillä lehmät ovat mainio pari!
Mustavalkoinen on vetoava, sillä on niin hieno häntäkin. :)

Puutarhalehmä taas ilahduttaa ja hämmästyttää kauneudellaan ja pikkutarkoilla yksityiskohdillaan. Olipa hyvä, etten alkanut itse sutia kantturoita vaan tilasin taiteellisen laatulehmän!
Kissatkin ovat onneksi hyväksyneet lehmät muitta mutkitta, eivätkä ole tuhonneet tai edes tiputtaneet niitä.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva, että olet tyytyväinen lehmiin ja että ne ovat jo löytäneet paikkansa (ainakin toistaiseksi ennen uutta keittiötänne). Tyytyväinen asiakas on aina paras palkinto! :D

  VastaaPoista
 2. Todella hienot ja hauskat lehmät, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Hienot lehmät on. Kateudella muistelen meidän lampaiden kohtaloa...

  VastaaPoista
 4. Juu, on kyllä hienot lehmät, voisin tilata lisääkin! :) Ja mitä niihin lampaisiin tulee, niin meillä on samanlaisia kokemuksia kissa-lammasyhdistelmistä. Joten suosittelemme kaikkiin kissakoteihin tällaisia lehmiä! Ei-karvaiset koriste-esineet eivät herätä raateluvaistoja.

  VastaaPoista