maanantai 26. heinäkuuta 2010

Kesä- ja uuden keittiön alku

Mies on haaveillut jo kauan kesäkeittiöstä. Kun hän täytti pari päivää sitten vuosia, päätin lahjoittaa kesäkeittiön alun. Harvian loimusavustimella voi tehdä melkein mitä vain! Sillä voi savustaa, loimuttaa, tehdä rosvopaisteja. Lisävarusteena tuli vielä muurinpohjapannu, joten lettukestitkin ovat nyt mahdollisia.

Kesäkeittiön ensimmäisenä ateriana valmistui ahvenanmaalainen loimukirjolohi.

Se maistui ihanalta! Lohen lisäksi lauantai-illan loistoiltallinen sisälsi varhaisperunoita tillin kanssa sekä tammenlehti-rukola-oranssi paprika-cashew-vihreä pesto-salaattia. Nam! Taisin antaa lahjan myös itselleni, sillä luulen, että en joudu enää tästä lähin tekemään ollenkaan ruokaa viikonloppuisin, sillä siitä huolehtii nyt savustimen herra (hän huolehtii meillä kyllä muutenkin pääosin kokkailusta).

Myös kotikeittiön puolella tapahtui. Keittiöremontti alkoi konkrerisoitua: näitä kaappeja ja tuota takaseinää ei enää ole. Seinä purettiin ja kaapit haetaan tänään uuteen kotiinsa. Loput kaapit puretaan parin kolmen viikon päästä, keittiöremppa alkaa siis elokuun lopussa. Hui! Ja jee! Kaikki vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa lupaavalta. Jo nyt näemme, että kuvan väliseinän purkaminen oli todella hyvä päätös. Keittiö muuttui heti paljon valoisammaksi ja toimivammaksi, tila pääsee nyt oikeuksiinsa. Toinen kissoistamme masentui muutoksesta, mutta kaikki muut odottavat remonttia innostuneena.


2 kommenttia:

 1. Hei! Kyllä kissat pitää ottaa huomioon kun tekee remnttia, HEI!! Soitan jollekin eläinsuojeluviranomaiselle. Tai, kait teidät kissat sai edes loimulohta? Se voi kyllä olla lieventävä asianhaara.
  Terveisin
  RANSU

  VastaaPoista
 2. Soita, soita! Ei me mitään loimulohta saatu, vaikka meidän keittiö tuhottiin. Eipä tietenkään. Onneksi meille luvattiin eilen EHKÄ uuteen keittiöön sellainen kiipeilysysteemi, että päästään sentään takan päälle. Muuten uudessa keittiössä ei ole kuulemma MITÄÄN kiipeilypaikkaa. Argh. Ihan tyhmä remontti - kyllä huomaa, ettei ole kissa suunnitellut!
  Hyvä, että pidät meidän puolta, Ransu!

  t. Cisu ja Toto

  VastaaPoista