perjantai 2. heinäkuuta 2010

Pölyinen ja hikinen

ja aika väsynytkin olo. Mutta myös innostunut - eli terveisiä oman pihan betonipajasta. Sementtiä kului säkki jos toinenkin, mutta nyt on betonisoitumassa aika monta ruukkua ja tuikkukippoa.Kuvia odotettavissa lähipäivinä ja -viikkoina; tarkempia betoniohjeita yritän laittaa jo aiemmin, kun vain jaksan ja saan aikaiseksi. Tämä ei jää tähän, uusi harrastus on löytynyt!Kermaviilipurkki + iso tuikkukynttilä + kivi = betonitaiteilijan salaiset aseet

2 kommenttia:

  1. JOhan nyt! Hieno homma, innostus on niin... no, innostavaa. Jaa että olet rosterisen kulhonkin varastanut projektiisi... Mitäs siippa siitä? Kohta teidän kodin kipot ja kupit on betonikerroksen peitossa. Voi että, on sitten kiva nähdä tuotoksiasi!

    VastaaPoista
  2. Joo, intoa piisaa. Pian meillä on betonitasoja siellä sun täällä ja muutama hypertufakaukalo pihalla ja pari betonipenkkiä... Kulho ei ollut minun vaan kanssa-askartelijan; itse kunnostauduin ostamalla noin puolet Prisman ämpäri- ja vativalikoimasta Uutta Harrastusta varten. Muuten kiva harrastus, mutta äh, kun kuivuvat hitaasti... No, ehkä tämä kasvattaa kärsivällisyyttäkin. :)

    VastaaPoista