keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Postia ja betoniaBetonikuume vain nousee. Suunnitelmani muuttaa kaikki talon kukkaruukut tee se itse -betoniversioiksi ei riittänyt, vaan nyt haaveilen jo betonisista valaisimistakin. Omatekoisista, totta kai. Niin ja pihalle vähän laattoja ja... ja... ja....

Ensin on kuitenkin pitänyt hieman teollisuusvakoilla. Kuvan lamput ovat Foscarinin. Paljon muutakin eleetöntä, rumankauniin kiehtovaa löytyy netistä hakusanoilla concrete pendant, kannattaa kokeilla! Osa löydöistäni olisi myös ostettavissa netin kautta eivätkä ainakaan kaikkien hinnat olleet aivan mahdottomia. Se on hyvä tietää siltä varalta, että, vaikka se hyvin epätodennäköistä onkin, en kuitenkaan saisi itse aikaiseksi betonilamppuja.

Lampunjäljitys vei minut myös Contemporistin sivuille. Olen käynyt siellä aiemminkin, mutta nyt vasta huomasin, että sieltä voi myös tilata e-kirjeen. Tilasin. Minulle tulee jo Apartment Therapyn e-kirje, ja vaikken edes avaa kaikkia kirjeitä, olen silti saanut Apartment Therapylta hyviä ideoita. Huomaan, etten lue enää yhtä paljon sisustuslehtiä kuin ennen, kun on blogit ja netti. Tunnustan riippuvaisuuteni – on ihanaa, että niin paljon tietoa, ideoita, inspiraatiota ja hyvää mieltä on melkein koko ajan saatavilla, parin klikkauksen päässä. :)

4 kommenttia:

 1. Huh hooh, makeita! Mun oli ensin vähän vaikea hahmottaa kuvaa, liekö syynä oloni liian kauan saarella. Näin kuvan yläosasta tulevan alaspäin ikäänkuin teräväkärkisiä säleaidan harmaita lautoja, joiden lomasta/takaa jotkin valot näkyivät... nyt sitä on enää vaikea hahmottaa kun tajusi kuvan oikean laidan. Miten sitä voikin nähdä niin väärin? Silmissä vilisee säleaitoja ja teräväkärkisiä paneeleja.. apuuaa... valkotakkiset heeiiii!!!

  VastaaPoista
 2. Voi ei. Kun luin kommenttisi ensin sähköpostista, ajattelin että MITÄ, ei sitä noin voi nähdä. Sitten kun kurkkasin blogin puolelle, niin ne lamput oli kadonneet myös mun silmistä. Nyt näen sen taas oikein. Huh. Se onkin samalla kuva-arvoitus. Oiskohan hyvä smalltalk-aihe, jos kuva-arvoitus roikkuisi esim. ruokapöydän yllä?

  VastaaPoista
 3. No niin, joka kerta kun avaan tän, nään ne aidanseipäät ensin.

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, ennen Sailan kommenttia en nähnyt seipäitä kertaakaan, mutta nyt kyllä, joka kerta! :D Pitäisikö laittaa lamppudesignerille kommenttia?

  VastaaPoista