maanantai 16. elokuuta 2010

Uusi keittiö


No niin. Nyt meillä on uusi keittiö. Se on valoisa ja ilmava, suorastaan aurinkoinen. Kaikki mukavuudet liedestä juoksevaan veteen löytyvät ja työtaso on laadukasta, kosteutta kestävää puuta, joka sopii keittiön lisäksi esim. saunaan.

Vaikka keittiö on hyvin pelkistetty, siihen kuuluu myös oma yrttimaa aivan kokin ulottuvilla. Astiankuivausteline on innovatiivinen: maalattu rakennuslava.

Aikamoinen onnenpotku, että keittiöremontti on kesällä. Nyt ei tule mieleenkään viritellä väliaikaiskeittiötä minnekään vessannurkkaan, kun kaiken ruoanlaitosta tiskaamiseen voi hoitaa terassilla.

(Toim. huom. Ennen kuin kukaan älähtää, niin tiedoksi, että vaikka tiskivettä vähän roiskuisikin luontoon, niin meillä käytetään ekotiskiainetta, jonka ainesosat ovat kaikki biohajoavia ja syötäviä.)

3 kommenttia:

 1. Hyvä kun säät suosivat edelleen ulkokokkausta ja -tiskausta! Tuohan näyttää varsin viihtyisältä. Kohta et enää halua sisäkeittiötä ollenkaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Ollaan kyllä naureskeltu, että miksi pitää uhrata niin paljon hienon keittiön eteen, kun tällaisellakin pärjäisi. Mutta tosiaan, säät vaikuttavat kovin paljon tämän keittiön viihtyisyyteen ja toimivuuteen. :)

  VastaaPoista
 3. Komea on keittiö. Tosin pitemmän päälle taitaa käydä selän päälle. :)

  Kiva pinkki piritys keittiön keskellä. ;)

  VastaaPoista