tiistai 7. syyskuuta 2010

Ei laatu vaan määrä

...mitään muuta ei voi sanoa tämän vuoden kurpitsasadosta. Tuli vain yksi, mutta sitäkin isompi! Toto-kissa havainnollistaa kurpitsan kokoa.
Ja kurpitsaa säilytetään tietenkin kylpyhuoneessa, kun keittiö on tässä tilassa (huomaa, että tässäkin kuvassa on alareunassa kissa: olen itse tottunut, että niitä on kaikkialla, mutta ystävä huomautti kissasta heti, kun näytin kuvaa. Tarkastaja Cisu on siellä missä tapahtuu.)


Keittiön tila on aiheuttanut myös sen, etten osaa ajatella muita asumiseen liittyviä asioita kuin keittiötä. Odottelen vain, eikä mikään edisty kotona eikä pihalla. On siis sotkuista ja rikkaruohoista eikä keskittyminen riitä askarteluun tai käsitöihinkään. Ei ole mitään kotiblogattavaakaan siis. Mutta odottakaapas, jahka keittiössä taas tapahtuu jotain mainitsemisen arvoista! Ja kun keittiö on valmis, aion vain intoilla ja sisustaa ja sisustaa ja intoilla. :)

2 kommenttia:

 1. Ooh, kissan kokoinen kurpitsa! Teillä käyneenä muistan myös, että niitä harmaita vilistäjiä tuntuu olevan enemmänkin kuin kaksi!
  Tuo on mahtavan värinen tuo seinä, ehkä se on vain pohjustus, mutta tässä kuvassa näyttää ihan supermageelta! Ihan Cisun sävyä sipäpaitsi. Nyt ne kaakelit uudelleen harkintaan... Betoniseinä?

  VastaaPoista
 2. Kun on kaksi samannäköistä vilkasta kissaa, niin joku kävijä on luullut ensin, että niitä on vain yksi ja sitten kysynyt, onko niitä sittenkin kolme. :D

  Seinä on hienon värinen, mutta ehkä kuitenkin päällystämme sen laatoilla, tosin samalla harmaalla värillä. Vaikka halusinkin kaiken uuden ja hienon lisäksi keittiöön jotain rouheaa, niin vesieristeseinä voisi olla vähän liian teollinen ratkaisu.

  Kyökki oli taas tänään ottanut askeleen eteenpäin, jippii!

  VastaaPoista