keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Haaveissa sitä sun tätä


Kun keittiö odottaa työtasoja ja siemen-kukkasipulitilaukseni on näemmä jumittunut jonnekin, eipä ole edelleenkään mitään kotiuutisoitavaa. En saa edellenkään kotona edes siivottua, saati että jotenkin sisustaisin tai askartelisin. Odotan vain sitä keittiötä... Ja odotellessani olen arvatenkin ehtinyt haaveilemaan ties mistä keittiötarvikkeista. Tässä muutama pakko saada -juttu.Kahvinkeitin. Tämä on ikisuosikki, mutta onko olemassa jotain yhtä ihanaa, mutta ei niin ilmeistä? (Ja kallista.) Ja jos saisin tämän, niin haluaisin saman sarjan vedenkeittimen ja leivänpaahtimenkin, vaikken edes syö leipää....Kenwoodin kMix, kuva täältä.Lamppu. Ei kyllä lamppu syty sen suhteen. Vaihdan mielipidettä kuusi kertaa päivässä, joten meillä ollaan ilman kattolamppua varmaan vielä juhannuksena. 

Maustekaappi. Minulla on visio tästä sinkkikaapista täynnä kauniita lasisia maustepurkkeja. Epäilyttää kuitenkin, romahtaako koko komeus alas, jos kissa pomppaa sen päälle.

Kuva Talo maalla -nettikaupasta.


Ja kissojen takia maustekaapin ideaalipaikassa olisi hyvä olla jotain muuta, nimittäin jonkinlaiset tikkaat, joita pitkin pääsee takan päälle. Vaikka sitten keittiökaapin laatikot eivät ehkä mahdu aukeamaan kunnolla. Ääk.

Elloksen tikashylly.


Ja sitten tietenkin keittiön huonekalut, se kaikkein vaikein päätös. Onneksi on vanhat, niiden kanssa mennään toistaiseksi. Ainoastaan erkkeriin ikkunalaudaksi tuleva senkki olisi hyvä löytää. Minulla on nimittäin suunnitelma ja visio, mitä senkin päälle tulee: syötäviä kasveja itse tehdyissä betoniruukuissa. Yrttejä, chiliä, kahvia, teetä... Bataattiakin olen joskus kasvattanut ruukussa, se oli hauskaa.

Yhden asian olen sentään päättänyt ihan varmasti. Meille tulee kaksi Feel feltin pannunalusta. Vihreä ja pinkki (huomatkaa rohkeus: väriä meidän kotiin!)

Feel feltin pannunalusta, Pioninan kuva.


Niitäkään en voi vielä hankkia, koska olen taikauskoinen. Jos nyt alan hamstrata, remonttiaikataulu venähtää viikoilla. Varmasti.

Toivottavasti enää ei kuitenkaan mene kovin montaa viikkoa, sillä en uskalla edes ajatella, kuinka pitkä pakkolista sitten on...

2 kommenttia:

  1. Jaa-aaa. Mielenkiintoista sitten joskus nähdä millainen siitä tuli! Noita kaappeja oli Elsan lempituolissakin joskus... olivat aika suosittuja! Noi pannunaluset on ihan supermakeet, ihanat pallukat joista tulee hyvälle mielelle. Rohkea veto :-D

    VastaaPoista
  2. Jos otat kaappeja uudelleen myyntiin, vinkkaa. Olen nähnyt niitä Hgin keskustan sisustusliikkeessä, mutta sielläkään ei enää ollut. Suosittuja ovat. Iik, jos tuollaiseen kaappiin törmää, pitää ehkä ostaa vain siksi että se voi olla ainoa tilaisuus... Ne pannunaluset ovat tosiaan ihania ja siellä verkkokaupassa on muitakin huopahoukutuksia.

    VastaaPoista