perjantai 3. syyskuuta 2010

Kattokaa!

Meillä on keittiössä uusi katto (josta tässä huono pimeässä otettu kuva)! Tai vähän vielä puuttuu, mutta tänään aamulla haettiin jo lisää paneelia.

Kattoon tulee Lista-Centerin Raita-paneelia. Löysimme sitä vain yhdestä rautakaupasta, Puumestasta, mutta se riitti: tämä päihitti heti kaikki kilpaillijansa. Kyseessä on käsittääkseni uusi tai ainakin uudehko tuote. Allergiaystävällinen, sertifioitua puuta, suunniteltu niin simppeliksi, että sen voi asentaa yksinkin... Ja pääasia on se, että se on raikkaan valkoista. Puunsyyt eivät paista eikä väri ole kuultavaa, vaikka puun tuntu onkin säilytetty. Hyvä! Ainakin tähän ostokseen olemme jo tässä vaiheessa hyvin tyytyväisiä. Lisätietoa paneelista löytyy täältä.

Muuten ollaankin sitten vielä enemmän tai vähemmän tässä vaiheessa. Kivitasojen saaminen vie aikansa, joten veikkaan, että vielä ainakin pari kolme viikkoa mennään jääkaappi olohuoneessa -meiningillä. Eipä se meitä ihmisiä niin haittaa, mutta kissojen sopeutuminen on vähän huolettanut. Aluksi olikin apeutta ilmassa, mutta nyt molemmat tuntuvat hyväksyneen, että keittiössä kolisee vähän väliä.

4 kommenttia:

 1. Nå katotaan!!! Hyvän näköistä. Tulee valoisaa ja avaraa. Kohtahan tonne jo sopii räsymatto, kun alkaa olla liian simppeliä ;-)

  VastaaPoista
 2. Joo, voi olla, että räsymatto on piste iin päälle. :D
  Vielä ei ole kovin valoisaa ja avaraa, kun nyt huone on täynnä myös kodinkonelaatikoita. Mutta luottavaisia ollaan, kyllä siitä hyvä tulee!

  VastaaPoista
 3. Joo, visiota, luottamusta ja räsymattoa - onnistuneen keittiörempan ainekset. Pitää tehdä niin kuin myyrää vaaniva kissa: selkeä päämäärä, vaikka kohde välillä vilistää sinne tänne eikä näy päätä eikä häntää, silti lopputulos maistuu jo kielen päällä.

  VastaaPoista
 4. Hihii, hyvin sanottu. :) Otan tuon keittiöremppamotokseni!

  VastaaPoista