torstai 14. lokakuuta 2010

Kissamaisen tyylikästä designia

No niin. Mies tulee pian reissusta, ja saan tietää, sanooko hän tullessaan, että minulta pitäisi poistaa nettiyhteys. :)  Kerran sanoi, kun olin ollut päivän kotona ja mm. tilannut Valannin lipaston suit sait sukkelaan sähköpostilla suoraan Valanti-liikkeestä. (Suosittelen, se oli nopeampi ja edullisempi tapa kuin huonekaluketjun kautta tilaamalla.)


Tänään olin niin sukkela, että tein iltaostoksia Finnish Design Shopissa. Yläkuvan Restore-huopakorin lisäksi klikkasin meille tällaisen  Hay-tarjottimen

ja jottei menisi ihan harmaaksi, myös valkoisen Hay-tarjotinpöydän.

Aikamoinen potti kerralla, mutta paljon muutakin olisi löytynyt. Ja tällä viikolla kannattaa shopata! Pistän vahingon kiertämään ja kerron, että Stellan blogissa on koodi, jolla saa vielä tämän viikon ajan -15 % koko Finnish Design Shopin valikoimasta. Siellä olisi vielä Johansson-Papen lamppujakin....

Ja sitä paitsi, nuo olivat hyötyostoksia. Olkkarinnurkkaan ei koskaan saada pientä lukuvaloa, ellei ole pöytää, jolle sen voi laskea. Ja harmaat kissamme tarvitsevat harmaan kopan ja niin ikään tyylinsä mukaisen harmaan tarjottimen. Muillakin kissanomistajilla on koti sävy sävyyn!

5 kommenttia:

  1. Kyllä kyllä, aivan, juuri näin! Eläköön shoppailu! On muuten hieno kissakori, ja huovasta tehtynä varmasti lempparipaikka - mutta miten ihmeessä tilasit niitä vain yhden? Vai ymmärsinkö väärin? Sun pitänee tehdä kota uusi tilaus, hei!

    VastaaPoista
  2. Yritän vaihtaa kissojen todella rähjäisen pahvilaatikon tuohon koppaan. Onnistumismahdollisuudet eivät ole tietty kovin hyvät, kun on kissoista kyse. Jos ei kelpaa, joudun ikävä kyllä (tosi ikävä) ottamaan korin itselleni vaikka lehtikoriksi. :)

    Kuinkakohan monta kissanpesää meillä jo on? Ei viitsi miettiä. ;) Mutta tota koria olen himoinnut kauan ja nuo Hay-tuotteet olivat varsinainen löytö nekin.

    Seli seli. Ihan kuin ei voisi sanoa suoraan, että kyllä, tuhlasin ja paljon ja ex tempore!

    VastaaPoista
  3. oho. Olen ihan järkyttynyt. emmäävaankoskaan
    ;-)

    VastaaPoista
  4. Ihana huopakori! Voi olla, että kissat ottavat tuon omakseen. ;)

    VastaaPoista
  5. Huopakori saapuu kai jo tänään. Ehkä leikin, että se on minun tarvikkeilleni ja sinne EI saa mennä, niin voi olla, että sinne lipsahtaa ainakin yksi kissa korinvaltauspuuhiin. :)

    VastaaPoista