maanantai 8. marraskuuta 2010

Keittiönmurusia

Sen ajan, mitä emme viikonloppuna viettäneet pihatöissä, ahersimme keittiössä. Miten ihmeessä olemme joskus selviytyneet koko talon muutosta, kun yhden huoneen kanssakin menee näin paljon aikaa? Onneksi aherrus on tuottanut tulostakin. Tarkalla zoomilla keittiöstä löytää jo pari suuurin piirtein järjestyksessä olevaa nurkkausta. Yläkuvassa on talon mukana tullut, keittiönnurkkaan sopiva lipasto. Se on tarkoitus joskus vaihtaa esim. jonkinlaiseen hyllykköön, mutta kelpaa toistaiseksi.

Bilbao-valaisin saatiin kattoon ja se yllätti iloisesti: valaisin heijastaa kauniin valorosetin kattoon. Kuten johdon solmusta voi päätellä, valaisin ei ole vielä aivan oikeassa paikassa. Siirretään se sitten, kun tiedämme joskus, millainen ruokapöytä keittiöön tulee.
Kaffipistekin on toiminnassa. Äiti on edistyksellinen bloginlukija. Hän oli huomannut, että haaveilen kMix-kahvinkeittimestä ja osti sen minulle synttärilahjaksi. Kahvinurkkaus muistuttaa muutenkin läheisistä, sillä sekä Muumi-kannu että Marimekon tarjotin ovat lahjoja ystäviltä. Olen laiska käyttämään kahvimyllyä, mutta se on niin hauska vekotin, että pidän sitä kahvijauheen säilytyspurkkina.
 Jos kääntää kameran, näkee mm. tällaista. Eli tovi vielä menee keittiönraivauksessa...

4 kommenttia:

 1. Vähänkö ihana! Nuo seinien tekstuurit - valkoinen rouheinen rappaus, mattapintaiset suuret kaakelit ja betonin näköinen harmaa seinä ovat huippuihanat. Hyvä tausta kaikelle. Korostavat mm. hanan ja kahvikoneen kiiltävyyttä. Olette neroja.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Kauan se kesti, mutta hyvä tuli ja ehkä se joskus saadaan vielä siivottuakin ihan loppuun asti. Vai että neroja - kannattaa tehdä remppa, niin saa ainakin kerran elämässään tuollaisen arvonimen! :D

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, niin decoilu kuin valaisinkin, kivat nuo varjot tai mitä valopisteitä nyt ovatkaan.

  VastaaPoista
 4. Sitruuna, ei osattu ajatellakaan, että lampusta tulee tuollainen kattokoriste, mutta onneksi tulee. Näytin kuvaa työkaverille, ja hän sanoi että tuota ideaa voisi hyödyntää, suunnittelisi vielä hienomman kattokoristeen. En nyt ryhdy kuitenkaan heti silpomaan uutta varjostinta. :)

  Ja decoilukin lopulta onnistui, vaikka seinien välivaihe oli aika hurja!

  VastaaPoista