torstai 23. joulukuuta 2010

Rauhallista joulua

Hyvää ja kodikasta joulua kaikille!

Meidän kodissa joulurauha on taattu sillä, ettei joulukoristeita ole juurikaan ja ne harvatkin on ripustettu kissantassujen ulottumattomiin, kuten takanpeltien säätökahvaan katonrajaan. Sieltä pienestä luukusta on livahtanut talvikeiju, joka unohti jääsukkansa... Tai riisui ne tarkoituksella, koska vaihtoi jalkaansa luistimet.
Pöllö ja kauris kokeilivat joulunviettoa takanreunuksella, mutta saivat eräänä yönä niin kopsahtavan lähdön ja pöllö lisäksi pesun kissankielelellä, että muuttivat vitriinikaapin suojiin.

4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua! Tuollaiset karvaiset pöllöt ja kauriit ei varmaan kauan ehjinä pysyisi jos olisivat tassujen tavoitettavissa. Ihana nuo jääsukat, ja suloinen kertomus...

  Ransu sanoo vielä:
  dsz
  (tarkoittanee, että tarjoile niitä porsaankyljyksiä jo!)
  (keitin Ransulle muutaman kyljyksen mutta niiden pitää antaa jäähtyä, joka on se vaikein vaihe! Musti sai jo aamupalaksi tuoretta sydäntä, mutta Ransu ei koske raakaan lihaan, ellei se ole taskulämmintä myyräpaistia)

  VastaaPoista
 2. Karvaiset pöllöt ja kauriit olisivat eräiden mielestä joululahjoista parhaimpia, mutta nuiva ihminen ei ole joulumielellä, vaan piilottaa kaiken kivan, kuten aina.

  Ransulle terveisiä, että toivottavasti sentään sinun ihmisesi on joulumielllä ja antaa ne kyljykset HETI. Johan nyt on mahoton!

  Kaikista mahdottomuuksista huolimatta hyvää joulua teille kaikille! :)

  VastaaPoista
 3. Miia-Rebekka, kiitos ja samoin oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista