maanantai 3. tammikuuta 2011

Kynttiläarmeija

Jos joku on ihmetellyt, mitä tein kaikilla viime kesän betoniaskartelukoepoteilla, niin pistin takkaan. Aikamoinen pottiarmeija löytyi, kun tyhjensin takan kynttilöistä, jotta siellä voisi polttaa puita pitkästä aikaa. Betonikynttilänjalkojen lisäksi meillä suositaan etenkin mustia lasipulloja kynttilänjalkoina. Kaikki Gordon Negron juojat, meille voi antaa lahjoituksia – joko tyhjinä tai täysinä pulloina. :) Jossain vaiheessa ajattelin täyttää koko takan mustilla kuoharipulloilla ja valkoisilla kynttilöillä, mutta ainakin toistaiseksi se on ollut liiallinen kippistelyhaaste.

Yleensä takannurkalla pitäisi näyttää tältä. Miehen perintöpullo ei ensin viehättänyt minua ollenkaan, mutta kummasti silmä tottuu – ja pullon väri on kaunis. Kuvassa näkyvä saviruukku on myös omaa tuotantoa. Ruukku on tehty makkaratekniikalla ja harjattu teräsharjalla + käsitelty antiikkisen näköiseksi. Betoniruukkuun taas on tarkoitus istuttaa yrttejä kevään tullen. En malta odottaa!

4 kommenttia:

 1. Oi miten hieno karahvi! Se on kuin tuhannesta ja yhdestä yöstä. Olen aina ollut heikkona mystisen näköisiin arabityylisiin esineisiin jotka näyttävät siltä, että niissä asuu joku henki. Ehkä se keiju joka jätti lasisukat kiipesi tuonne. Ja otti sukat pois, ettei kalina paljasta.
  Hieno armeija, ja varsin hieno tuo makkarakulho! Aah. Ihanasti se sopii tuohon karahviin, värinkin puolesta.

  VastaaPoista
 2. Ensin islamilainen asenne ja nyt arabialaisia esineitä... Hienoa, että kommentoit, opin uutta itsestäni ja meidän kodista!

  Onhan se karahvi hieno, mutta kun se ei kuulu minun perintökalleuksiini, niin vei aikaa tottua siihen, etenkin kun olen enemmän tuolla saviruukku- ja betonipönttölinjalla itse. Ja nyt kun tiedän, että karahvi onkin keijun koti, katson sitä uusin silmin. :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava armeija! Ja minäkin ihastuin karahviin ja saviruukkuun, hyvää kontrastia!

  VastaaPoista
 4. S, pahaa pelkään, että armeija vielä kasvaa betonikauden alettua. :) Ja kiitos kommentista, kotona pitää kyllä olla kontrasteja, muuten mikään ei erotu.

  VastaaPoista