lauantai 22. tammikuuta 2011

Miniminipuutarha

Rahat meni, hulluus tuli... Ei kannattaisi kuvata mitään pikkuruisuuksia pimeässä, mutta en malta olla heti kertomatta: kirjahyllyssä on minipuutarhan alku! Ensin askartelen kasvihuoneen ja sitten vähän pihaa sen ympärille. 

Kasvihuone on Etolasta ja oikea minikasvihuone, tosin esim. yrttikasvatukseen tai kaktuksille tarkoitettu. Aion vähän tuunailla sitä vielä, esim. toiseen päätyy pitää tavalla tai toisella saada oviaukko. Sitten se on oivallinen miniminikasvihuone.
Tänään olin piiiiitkään ostoksilla Helsingin Kampin Hobby Pointissa. En todellakaan voinut vastustaa aitoja minitiiliä. Enkä kaalinpäitä. Enkä koreja. Enkä mitään muutakaan.
Ostosreissu jatkui Askarelliin, josta sain mm. pienet puutarhavälineet ja minikokoiseen kirveen ja pari halkoa.
Kasvihuoneen pohjalle tulee minitiililattia. Testasin jo vähän ladontaa.

Oi ihanuutta, uusi miniprojekti! Parasta on, etten vielä tässä vaiheessa tiedä tarkalleen, millainen minimiljöö tästä tulee. Sen tiedän kokemuksesta, että sen suunnittelu ja toteuttaminen tulee olemaan IIIK-ihanaa. Ja kun se on valmis, meillä on aina kesä!

3 kommenttia:

 1. Iik iik iik, iik iik iik, iik... ... ... !!!
  Ja kehräysterveiset Mustilta, joka makaa (taas) puoliksi sylissä, puoliksi pöydällä, näppäimistön edessä - vakipaikka!
  Siis iik. Minitiilet! Ladonta!! Hyvältä näyttää.
  Niin, sanoinksmää jo: Iik!

  VastaaPoista
 2. Eikö pojat osallistu noihin puuhiin?

  VastaaPoista
 3. Iik ja kiitos kommenteista ja Mustille terveisistä! Jostain syystä tämä miniprojekti ei tuntunut (toisin kuin nukkekoti aikoinaan) kiinnostavan kissoja lainkaan, vaikka he näkivät, kuinka rapistelin pieniä tiili-ym. pakkauksia. Kasvihuone on kyllä sijoitettu kirjahyllyyn yhtä hyllyä ylemmälle kuin mitä laittaisin vain ihmisten kesken. Ainakaan ennen koratialaisten ei ole havaittu hyppäävän noin korkealle, vaan eihän sitä koskaan tiedä...

  VastaaPoista