sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Uusi aika

Keittiöön saatiin uusi White kitchen -niminen kello Stockmannilta. Ajannäyttäjä ei päässyt vielä seinälle, vaan odottelee vuoroaan lipaston päällä. Keittiön seinienkoristelusuunnitelmat ovat menneet osin uusiksi, sillä rouheat kalkkimaaliseinät ovat niin kauniit ylhäältä tulevien spottien pestessä niitä, ettemme haluakaan seinille mitään, ei ainakaan mitään värikästä. Mutta sinkkimaustekaappihaaveesta en luovu!

Nukkekotiinkin tuli yksi uutuus - lahjaksi saamani minihäräntalja olkkarin lattialle. Halusin pitkään oikeaa taljaa oikeaan olkkariin, mutta tämä lienee paljon parempi vaihtoehto kodissa, jossa ainakin lampaantaljoihin on ilmestynyt tuossa tuokiossa kissanmentävä reikä... Ja nukkikseen talja sopii sikälikin, että siellä on jo sarvipää seinällä (ja sellaista EN ottaisi maksustakaan oikealle seinälle!).
Samalla nukkiskissa häipyi olkkarista eteiseen. Avasin kaikki nukkekodin väliovet raolleen, että huopamoukula pääsee kulkemaan minne haluaa. Sillä ei ole muuten vielä minikuppia eikä -vessaa, miten huolimatonta eläimen pitoa!

2 kommenttia:

  1. Ai niin kuin siirsit varmuuden vuoksi kissan pois taljan luota, jos se saisi vaikutteita Totolta... :-D Talja sopii hyvin! Selvä metsästysmuisto lehmihaasta.

    VastaaPoista
  2. Toton tuntien ei voi luottaa edes huopakissoihin. Ja piilotin minitaljan visusti Totolta, sillä epäilen, että siitä olisi tullut hetkessä Rotta Rottaistakin suurempi aarre. :D

    VastaaPoista