sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kiitos tunnustuksesta!

Saaripalstan Sailalta tuli hieno tunnustus iät ja ajat sitten. Kiitos - ja anteeksi hidastelu vastaamisen kanssa. Tunnustuksen sääntöihin kuuluu vastata viiteen kysymykseen ja pistää virtuaalipokaali sitten eteenpäin.

Ensin kysymykset ja vastaukset:

1. Milloin aloitit blogisi?

Aloitin kaikkia K-asioita käsittelevän blogin 1.1.2009 ja vissiin huhtikuussa samana vuonna hajautin K-teemat eri blogeikseen, kun tuntui, että muuten poukkoilin liikaa aiheesta toiseen.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Tämä K-kotiblogi on lähinnä sisustamiseen ja puutarhanhoitoon sekä kaikenlaiseen askarteluun liittyvä leikekirja, pistän tänne omat aikaansaannokseni muistiin. Alun perin ajattelin, että pitäisi laajemminkin sisustusblogia, mutta nyttemmin olen päätynyt vain kirjaamaan tänne lähinnä noita tee-se-itse-juttuja ja kodin muutoksia. Seuraan mielelläni kaupallisempia sisustus- ja designblogeja, mutta en seuraa tuotarjontaa ja alan uutisia niin paljon, että viitsisin niistä kirjoittaa; toisaalta en halua pitää myöskään "täysin avointa" kotiblogia. Lisäksi nuo muut, useammin päivittyvät blogini, vievät aikaa enkä ikävä kyllä voi pyhittää koko elämääni bloggaamiselle.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Koska melkein  kaikki kuvat ovat meidän kotoa tai pihalta, niitä ei toivon mukaan löydä muualta.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Cisu-kissa! Huomasimme yhtäkkiä adoptoineemme kissan ja tiedon ja vertaistuen tarve oli suuri. Olin jo aiemmin lukenut jonkin verran blogeja, mutta kissatiedon etsimisen myötä aloin lukea niitä yhä enemmän, niin kissoista kuin muistakin aiheista. Pari kuukautta luettuani halusin perustaa oman blogin itselleni tärkeistä asioista ja harrastuksista. Siinä oli myös ajatuksena se, että saattaisin yhdellä linkillä tiedottaa tuttaville kissa- ja kotiasioista - niin kuin saatankin ja usein teenkin.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin muuttaa itseni ihmiseksi, joka sisustaisi, ompelisi ja betoniaskartelisi jatkuvasti, niin olisi jotain blogattavaakin. Elän toivossa, että lumen alta löytyy myös koti- ja etenkin piha-aktiivisuuteni, joka on nyt talviunilla.


Pistän palkinnon eteenpäin elämänmakuiseen Mustetta ruudulla -blogiin S:lle sekä Ruusulle, jonka kissa- ja designjuttuja olen lukenut jo kauan. Olin aikeissa lähettää palkinnon myös Naukulaan, mutta joku muu ehti ensin!

4 kommenttia:

 1. Hyvä Cisu! Suhun olisi jäänyt tutustumatta ellei Cisua olisi. Mun mielestä tiheä päivitys ei ole relevanttia, vaan se, mitä sanoo. Blogejasi on kiva seurata!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Pelottavan moni asia olisi jäänyt väliin, jos Cisua ei olisi. Cisu on hyvin vaikutusvaltainen kissa. <3 Ei ihme, että korateja pidetään Thaimaassa onnentuojina ja niin tärkeinä, ettei niitä osteta vaan annetaan lahjaksi. Mekin saimme Cisun - Toto kyllä ostettiin, mutta hän oli oikeastaan alunperin lahja Cisulle. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta! Kyllä se piha-aktiivisuus herää sieltä...aurinko on lämmittänyt jo niin että ai että on ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. S, kyllä se on varmaan heräämässä, jos tekee jo ostoslistaa kevään puutarhamessuille. ;) Olen aina kotiin tullessa hämmentynyt, kun taloa tuskin näkyy lumikinoksilta - jotenkin mieli on jo niin keväässä, että unohdan, että varsinkin meillä "maalla" on vielä ihan talvista, suorastaan jouluisan näköistä. Toivottavasti ei ole kauan, nythän on sentään MAALISKUU!

  VastaaPoista