maanantai 21. maaliskuuta 2011

Iik, mä sain ne!Iittalalla on osuvasti nimetyt Iik! -päivät ja olen huomannut niiden aiheuttavan iikittelyä muuallakin kuin meillä. Tosin meillä ei tarvitse enää iikitellä sitä, pitäisikö ostaa jotain vai ei, sillä shoppasin koko rahalla ja hain kotiin kuvan kaatimet. Gluck-kaatimet jäivät melko häiritsevästi mieleen heti kun Iittalan alen ennakkomainos kolahti postilaatikosta. Nyt keittiössä koreilee kaksi kaunista lasikaadinta heittäen pöytätasolle ja seinälle kauniita heijastuksia. 

Mielestäni ostokset olivat perusteltuja, vaikkei kaatimista mikään varsinainen pula ollutkaan.

- Olen etsinyt keittiötasolle kirkasta isoa Kastehelmi-kulhoa, mutta niitä ei enää valmisteta enkä ole kirppiksiltäkään löytänyt. Tilaus kirkkaalle designlasille oli siis olemassa.
- En ostanut kaatimia suin päin heti kun se oli mahdollista. Olin kyllä heti alen alkaessa nettikaupassa, mutta juuri ennen strategista tilausklikkausta hillitsin itseni.
- Päätin, että kohtalo saa päättää, miten käy. Nyt vasta, kun alen alusta oli jo useita päiviä, menin Iittalan myymälään. Kaatimet olivat siellä ihan ekoina tyrkyllä. Kohtalo halusi niin.
- Kyseessä on erikoiserä näitä kaatimia.

Ja lisäksi ne olivat vaan niin kauniit. Iik!

8 kommenttia:

 1. Sulla on hyvä maku näköjään niin kirjoissa kuin astioissa. Todella kauniit!

  VastaaPoista
 2. Hanna, kiitos! Ja Sitruuna, kestä vaan, siellä niitä oli yllättäen vielä vinot pinot ainakin Sellon Iittalassa! T. Nimim. Kävin vain muka Sellon kirjastossa...

  VastaaPoista
 3. Oi noi on niin kauniit! Ja hyvät perustelut hankinnalle, ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 4. S, munkin mielestä oikein hyvät ja monipuoliset perustelut. Hölmö olisin ollut, jos en olisi ostanut kaatimia kaiken tuon jälkeen!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kaatimet ja kiva blogi sulla kans :)

  VastaaPoista
 6. Pirkko, kiitos kommentista! Sinulla on todella kaunis "tunnuskuva", vetoaa heti tällaiseen kivi- ja kasvifaniin. :)

  VastaaPoista
 7. Niin vetosin muhunkin tuo kuvani aikoinaan ;) Kiitos!

  VastaaPoista