sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kesä tuli olkkariin

Olohuoneessa on nyt varsin aurinkoinen tunnelma. Eilen tehtiin kesäisiä ostoksia: marketista tarttui mukaan ruukkunarsissi ja -tulppaani ja lisäksi saimme Elsan lempituolista tilatut ihastuttavat Thornback & peelin aurinkotuolit. Olin himoinnut tuoleja (ja kaikkea muutakin voisin Thornbackilta & peeliltä ottaa!) siitä saakka, kun äkkäsin ne Elsan lempituolissa. Ja nyt kun ne vihdoin saatiin, ne piti tietenkin ottaa heti koekäyttöön.
Narsissi ei ole vielä auennut, mutta tulppaani kurkistelee jo. Aion myöhemmin siirtää kukat pihalle.
Ja nämä tuolitkin. Olen suunnitellut pihalle liuskakivetyn oleskelualueen, jota ympäröi ruusu-yrtti-kukkamaa. Nämä tuolit ovat oleellinen osa uutta aluetta; lisäksi haluaisin ehkä luonnonvalkoisen aurinkovarjon.
Tuolit näyttävät niin mukavilta ja rennoilta olkkarissa, että aloin kaivata sohvapöydän vierelle oikeastikin tuoleja. Mutta mikä olisi yhtä rento kaluste kuin aurinkotuoli, muttei kuitenkaan aurinkotuoli?

4 kommenttia:

 1. Oho, nehän sopii teidän sisustukseen kuin nakutettu!
  Mikähän olisi vastaavaa? Barcelona-tuolit? Aallon nojatuoli 406?

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla ja hauska idea nämä aurinkotuolit!

  VastaaPoista
 3. Saila, tuolit sopivat olkkariin yllättävän hyvin. En raaski viedä niitä ulos! :) Kiitos korvaavista tuolivinkeistä. Itselläni kävi mielessä mm. lepakkotuolit... Hmmm. Tilaa pihatuoli ja aiheuta itsellesi olohuoneensisustusongelma, hassua.

  Maikki, kiitos kivasta kommentista! Tervetuloa lukijaksi. :)

  VastaaPoista