maanantai 16. toukokuuta 2011

Intialainen sisustuslehti

Mies kävi jokin aika sitten Intiassa työmatkalla ja muisti, että minulla on tapana ostaa ulkomailta sisustuslehtiä tai pyytää niitä tuliaisiksi, jos en ole itse reissussa mukana. Olin itse unohtanut koko perinteeni, mutta onneksi mies oli parempimuistisempi, sillä oli mielenkiintoista saada tuliaisiksi huhtikuun 2011 Living etc, India edition.

Päällisin puolin lehti muistutti kovin brittiversiota.
Esitellyt tuotteet olivat ehkä aavistuksen värikkäämpiä kuin eurooppalaisessa modernin sisustamisen lehdessä, mutta en tiedä - ehkä vain kuvittelen niin, koska tiedän, että lehti tulee Intiasta.
"Entisöity nähtävyys" -jutusta huomaa, että nyt ollaan jossain kaukana.Mutta muuten siis erityisemmin ei huomannut. Osa jutuista esittelikin eurooppalaisia shoppaus- ja matkakohteita. Intialaisia koteja oli mukana vain pari, eikä niiden tyyli vaikuttanut erityisen intialaiselta. Moderni on modernia sielläkin.Vielä pari yksittäistä kuvaa. Tämä sänky ei täyttäne feng shui -määräyksiä ("Älä nuku palkin alla."), mutta on ihan hauska viritelmä.Ja näin rouhean seinän vieressä kirjoittelisin mielelläni.

Nyt mies onkin Hollannissa. Pitääpä heti tekstata ja pyytää tuliaislehti!

4 kommenttia:

 1. Minä hankin Hollannista puutarhalehden :-)
  Sitä onkin vähän haasteellista lukea!
  Kiinnostava harrastus, tuo. Entisöity häntävyys (oho, eiku nähtävyys!), oikeanpuoleinen sivu on kuin unesta! Olen monesti miettinyt, että Intiassa olisi varmasti ihanaa omistaa puutarha. Siellä voisi olla värikkäitä keramiikkamosaiikkeja, avaria katoksia joissa istuskella LÄMPIMÄN sateen yllättäessä (vrt. tämänpäiväinen hyytävyys) ja kaikenlaisia kukkia mitä nyt paratiisissa voisi kuvitella olevan. Ja solisevaa vettä. Ja kissoja.
  Minä varmaan sisustaisin kotini siellä siirtomaatyylisesti, vaikka se olisikin poliittisesti erittäin epäkorrektia.

  VastaaPoista
 2. Mun kokoelmissa vaikeaselkoisin lehti lienee kiinankielinen sisustuslehti. :)

  En ole koskaan miettinyt, millaista olisi omistaa Intiassa puutarha, mutta tuollaista se varmaan olisi. Erityisesti kissojen suhteen! :) Valokuvaava ystäväni on käynyt Intiassa matkoilla ja kasvikuvat ovat olleet tosi hienoja, vaikka hän on kuvannut vain "mitä sattuu" vastaantulleita kasveja rannoilla. Siellä missä pippuri kasvaa saa hienoja pippurikuvia!

  VastaaPoista
 3. Ulkomaiset lehdet ovat must! Jos ei muuta, niin ainakin kuvat ovat kivoja. Itselle tutuiksi ovat tulleet saksalaiset ja sveitsiläiset lehdet. Pitääkin muistaa siipalta pyytää tuliaislehti ensi viikolla, puutarha-sellainen. Ja kokkauslehti... ja... ja... ja...

  VastaaPoista
 4. Susanna, minä en ole tainnut edes nähdä saksankielistä sisustuslehteä. Mutta kommenttisi kannustamana lähetin miehelle juuri uuden muistutuksen tuliaislehdestäni! ;)

  VastaaPoista