perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kaislikossa suhiseeTerveisiä mökiltä! Lähdettiin viettämään kesäviikonloppua, mutta saavuttiinkin syksyisen sateiseen saaristoon. Ei se mitään, heti piti mennä katsomaan, mitä jättimäisille suo-ohdakkeille kaislikon reunassa kuuluu. Ötökkäistä kuului sekä niille että muille kasveille. 


Ilma on niin harmaa, että piti harmaannuttaa kuvia vielä vähän lisää PhotoScapella. Hain ohjelman koneelleni pari päivää sitten ja sillä leikkiminen on kovin hauskaa.
4 kommenttia:

 1. Hienot kuvat :-) Saaristossa on tosiaan kylmää, karmeaa, syksyistä, märkää ja tällä suunnalla vielä flunssaistakin! MUTTA lounaisessa taivaanrannassa siintää keltaista valoa. Sieltä se tulee, kesä, takaisin.
  Onneksi kissoista saa aina sadepäivän potilasseuraa, hiljaa huriseva Musti on maannut päälläni puoli iltapäivää ja olo tuntuu kieltämättä jo paremmalta. Tietysti.

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut kuviin mukavan tunnelman käsittelemällä niitä. Tosin nuo ötökät eivät kyllä yhtään minua saa ilahtumaan, vaikka kaikillahan meillä täällä on isossa maailmassa paikkamme ja tehtävämme.

  VastaaPoista
 3. Saila, vaikka kissat ovatkin maailman parasta sairastus- ja sadepäivän seuraa, toivottavasti et kuitenkaan sairastunut kunnolla flunssaan! Meilläkin sade jäi mökkeilyn alkuun, hyvä niin.

  Naukulan Mamma, kiitos! Ei muuta kuin omaa leikkikalua lataamaan ja kuvilla leikkimään. :D

  Susanna, samat sanat sinullekin. Ihanaa, kun tavallisistakin kuvista saa kaikenlaisia versioita helposti. Vaikka kyllä mä silti mieluummin vaihtaisin kameraa kuin kuvankäsittelyohjelmaa...

  VastaaPoista