perjantai 12. elokuuta 2011

K niin kuin kotoilua


Tarkemmin sanottuna K niin kuin kuusi kuukautta kotoilua! 

Seuraavan puolen vuoden aikana ajattelin käyttää aikaani kissojen silittelyyn, kirjojen lukemiseen, kirjahyllyjen ja koko kodin järjestelyyn ja vähän remontointiinkin – muun muassa. Kuvataide- tai käsityökurssillekin aion mennä, riippuen miten mahdun työväenopiston kursseille mukaan. Selvinnee vielä elokuun aikana.

Nyt on siis aika paljastaa, miksen ole ehtinyt viime aikoina juuri päivittää kotiblogia. Olen siivonnut vimmaisesti työhuonettani: jään tänään puoleksi vuodeksi vuorotteluvapaalle, opiskelemaan (kirjoittamista) ja nauttimaan elämästä. Lisäksi saan tänään vieraaksi kauan odotetun ulkomaisen vieraan vajaan viikon ajaksi. Älkää siis ihmetelkö, jos blogi ei päivity vielä hetkeen, mutta syksyn mittaan tänne tulee toivottavasti entistä enemmän asiaa. Laukkapelto pitää perustaa ja sauna kunnostaa ja verhot ommella ja ja ja... Oi että olen onnellinen!

Elämänmuutoksen kunniaksi pistin kirjablogin puolella pystyyn kirjakauppalahjakorttiarpajaiset.

P.S. Tuo vuorotteluvapaa-tunnistehan ei millään lailla liity tämän blogin aihepiiriin, mutta piti laittaa se silti postaukseen, se näyttää niin kivalta. :)

6 kommenttia:

 1. Onnea tälläkin puolella! Ja niin, se työhuone...- ajattelin kertoa vasta sitten kun se on tullut, mutta pakko siis sanoa jo nyt: niitä pikku metallikaappeja tulee taas satsi (siis 2 kpl) lähiviikkoina, hieman pitkä toimitusaika! Katso sitten, pidätkö enemmän siitä mikä minulla on keittiössä seinällä vai tästä joka tulee, malleissa näyttää olevan pari pikku eroa, vaikka muuten samanlaiset näyttäisivät olevankin.

  VastaaPoista
 2. Iiks. Nyt on siis ainakin pakko lisätä vapaan (vai "vapaan"?) projektilistalle se työhuonekin. Kohtahan mulla on sinne jo kaikki tavaratkin valmiina.

  VastaaPoista
 3. Onnea vuorotteluvapaalaiselle! Aivan mahtava juttu, kokonaista puoli vuotta aikaa, jonka voi käyttää kuten haluaa.
  ja kiva on tietysti myös se, että ehdit ahkerasti blogitteleen :)

  VastaaPoista
 4. Vuorotteluvapaa <3 Ihanaa, nauti! Se on haaveissa itselläkin. Tosin en tiedä malttaisinko kotoilla vai vetäisikö veri reissuille.

  Missä aiot opiskella kirjoittamista?

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! :) Voin jo parin päivän kokemuksella kertoa, että nautin varmasti. Minä en nyt varmaan kauheasti reissaile tämän pätkän aikana, paitsi kotimaassa jonkin verran, mutta oikein vapauttavalta tuntuu kuitenkin.

  Verna, yritän suorittaa luovan kirjoittamisen opintokokonaisuuden avoimessa yliopistossa, mutta en vielä tiedä, pääsenkö kurssille, ilmoittautuminen on vasta illalla. Jos en pääse, on pari vaihtoehtoa takataskussa... Ilmoittauduin jo avoimen yo:n taidehistorian kurssille. :)

  VastaaPoista