perjantai 2. syyskuuta 2011

Syyskampa ja -matkaElämäni matkat -blogin innostamana minäkin osallistun syyskampa-kuvahaasteeseen. Tarkoituksena on kuvata syksyn tuloa viikoittain, aina lokakuun loppuun asti. Kuvauskohde on vuoroviikoin vapaa ja vakio. Tällä viikolla on vapaavalintaisten syyskuvien vuoro. Kävin tuossa lähiniityllä ja -metsikössä kallion kupeessa ottamassa pari kuvaa, lopuksi nappasin kuvan pihan kriikunapuunurkasta. Voi olla, että valitsen jonkun näistä haasteen vakikohteeksi, ehkä tuon kallion.

Tämä blogi ei varmaan päivitykään sitten ensi viikon syyskuvia. Heti huomenaamulla siirryn nimittäin kuvaamaan ihan uusia seutuja: minä, mies ja moottoripyörä lähdemme vajaaksi viikoksi reissuun. Ensimmäinen etappi on Turun saaristo. Pitäkää peukkuja, ettemme aja mereen tai jää syysmyrskyn kouriin ja että mahdumme mukaan yhteysaluksille! (Koetin varata aamulla paikat aluksille, mutta tilaa on kuulemma niin paljon, että kyllä te varmaan mahdutte mukaan ilman varauksiakin.)

Hyvää viikonloppua! :)

7 kommenttia:

 1. Kiva, kun tulit mukaan. Hyvät on kuvasi, kalliolla on paljon kaikkea kasvia ja siinä takuulla riittää mielenkiintoista seurattavaa. Mutta onhan tuon puunkin seudulla ja pientä syksyyntymistä havaittavana.

  Mahtava reissu sulle tulossa, Turun saaristo on niin kaunista. Otat sitten reilusti meille kuvia! Toivotaan tyyntä keliä ja perälle kestävyyttä!

  VastaaPoista
 2. Ha ha haaa, tuo kuulostaa NIIN saaristolaiselta! Kyllä asiat aina jotenkin siellä järjestyy, turhan huolehtimisen saa kyllä jättää kaupunkiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille, kohta mennään!:)

  VastaaPoista
 4. Erittäin hauska idea tuo syyskampa! Odotan innolla maiseman muuttumista kuvissasi.

  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
 5. Hei hienoa, Turun saaristo on kiva paikka! Viime kesäinen reissu jäi vielä kovin pintapuoliseksi, pakko sinne on päästä uudelleen ja vähän pidemmäksi aikaa. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 6. Villa Verna, olen samaa mieltä, syyskampa on hyvä idea. Kuvaan huomenna tuon kalliokohdan taas, siitä tulee vakiokohteeni. :)

  Susanna, minä luulen, että Turun saaristossa voisi viettää vaikka koko kesän, tai koko elämänsä. ;) Meille sattui vielä aivan loistavat ilmat, joten mikäs sen parempi, oli syksyisen rauhallista mutta kesäisen lämmintä. Haluan mennä mielellään heti keväällä uudestaan saaristoon.

  VastaaPoista