maanantai 17. lokakuuta 2011

Hätäinen syyskampaKävin kyllä tunnollisesti kuvaamassa syyskampakallion taas viime perjantaina, mutta nyt vasta saan (melkoisen mitäänsanomattoman) otokseni blogiin asti. Viime viikolla oli paljon ohjelmaa, kuten yrttisaippuakurssi, jonka tuotoksia - tai tuotosta, tarkemmin - aion esitellä blogissakin. Lisäksi kirjoittamisen opinnoissani alkoi toinen lähiopetusjakso, ja vietin käytännössä koko viikonlopun joko junassa tai luennoilla. Kivaa kyllä oli, ja olen löytänyt tai ainakin löytämäisilläni itsestäni uudenlaisen kirjoittajan.

Em. vedoten aion nyt jatkaa kirjoituskotitehtäviin paneutumista. Lupaan kuitenkin, että vastaan blogihaasteisiin tällä viikolla ja kerron saippuakurssistakin. Minkä kirjoittamiselta ehdin, aion siivota pihaa ja kaappeja, niistä ei paljon blogattaisikaan. ;)

Vaikka tuntuu hullulta herätä kuudelta viikonloppuna, että ehtisi opiskelemaan, on siinä puolensakin. Usvaiset aamut ovat ainutlaatuisia.


2 kommenttia:

  1. Kas kummaa, kun harrastuksiin herääminen ei ole yhtään niin hirveää kuin töihin :-D Varsinkaan, kun on noin upea aamu - vau!

    VastaaPoista
  2. No, on tässä nyt kuitenkin käynyt kuin huomaamatta niin, että olen alkanut herätä vähän myöhemmin kuin heti vapaan alussa. :) Onneksi rytmi ei ole ainakaan vielä ihan sekaisin, kun ei tätä vapauden rytmiä ikuisesti kestä. Olen muutenkin sellainen, että minun on herättävä suht ajoissa ja aloitettava päivä tehokkaasti (kuten bloggailemalla, heh), tai muuten koko päivä menee enemmän tai vähemmän harakoille.

    Aamut ovat kyllä upeita, kun niitä saa ihailla rauhassa. Maisema herää usvapeiton alta. :)

    VastaaPoista