lauantai 8. lokakuuta 2011

Syyskampa ja -myrsky

Viikon syyskampakalliokuva. En ole edelleenkään tehnyt kuvakollaasia kalliokuvista, sillä minusta kalliomaisema ei tunnu vielä muuttuneen niin kovasti. Pitää katsoa sitten, kun kuvia on enemmän, josko esim. 2 tai 3 viikon välein kuvatuista maisemista tulisi hyvä kollaasi.


Vaikkei maisema vaihtuisi, niin säätila vaihtelee sitäkin enemmän. On ollut vuoroin kesäisen lämmintä, hirmumyrskymäisen tuulista (tuuli oli mm. irrottanut loimusavustimen kannen ja kuljettanut sen pihan toiselle puolen, niinkin voi näemmä käydä) ja ukkostanut (nettiyhteys toimii hyvin epävakaasti, kiitos erään öisen ukkosen). Äsken, juuri ennen ukkosta, ulkona näytti tältä.


Uhkaavaa ja kaunista samaan aikaan. Ja syksystä huolimatta myös melkoisen keväistä! 


6 kommenttia:

 1. Kaunista on kyllä.. Hitsi, mun tekisi niin mieli olla nyt kotona saaressa mutta tässä työvaiheessa ei ole varaa menettää kahta työpäivää edes takaisin matkustamiseen! Hieno syksy on kyllä Espoossakin. Ransu vaan meinaa repiä pelihousunsa, kun on mitä parhaat ulkoilukelit ja lämpötilat, eikä pääse ulos! Tänäänkin se on huutanut ovella jo moneen kertaan. Ihme, ettei joku ole soittanut eläinsuojeluviranomaisia paikalle.

  VastaaPoista
 2. Tämä ei nyt sua lohduta, mutta saaristossa on nyt varmaan kaikkein kauneinta: on kuulasta ja ruskaista ja syysmyrskyt hienoja... Mutta kyllä te sinne vielä pääsette, älä huoli! Sitä odotellassa sun kannattaa ehkä tilata joku 4H-dogsitteri viemään Ransua ulos.:D

  VastaaPoista
 3. Tuulet ovat kyllä olleet melko voimakkaita, eräänä yönä heräsin neljältä kuuntelemaan ja toivoin vain, että talon päädyssä oleva huonokuntoinen koivu pysyy vielä pystyssä... Piha on päivä päivältä avoimempi, kun lehdet putoilevat. Osa pensaista onkin jo melko lehdettömiä.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja todellakin jännittävä syksy menossa säidenkin puolesta!!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia taas esittelet. Tampereella oli myrskyä perjantaina, sen jälkeen ihan tasaista, ja pääosin aurinkoista.

  VastaaPoista
 6. Susanna, meilläkin on piha täynnä lehtiä, mutta silti niitä on vielä puutkin täynnä. Jostain niitä tuntuu riittävän, ei kannata vielä haravoida. Hui, huonokuntoinen koivu talon lähellä kuulostaa hieman uhkaavalta!

  Maikki, joo, pelkästään jo pukeutuminen on aika jännittävää, kun ei tiedä, mihin vuodenaikaan varustautuisi ulos lähtiessään. :D

  Elämäni matkat, kiitos. Tänään esittelin kyllä paljon parempia kuvia, vuoden luontokuvaehdokkaita. Pitää ehdottomasti käydä tutustumassa niihin kuviin ihan livnäkin (ja lisätä kamerakuumetta taas parilla asteella, aaargh).

  VastaaPoista