maanantai 7. marraskuuta 2011

Läppärin uudet vaatteet


Betoni-intoilulle ei näy rajaa, valoin jo tietokoneen kannenkin betoniin! No ei suinkaan, mutta kun tilaisuuden valita tuotteen DesignSkinsin valikoimista, valitsin tietokoneelle betonihenkisen, rouhean kannentuunaustarran. 


Lopputuloksesta huomaa tietenkin, että ei tässä aitoa kiveä ole, mutta pidän koneen uudesta tyylistä silti. Arvoin pitkään kahden eri "betonivaihtoehdon" välillä, mutta päädyin sitten vaaleampaan ja eläväpintaisempaan. Väri ei ole noin punainen kuin kuvassa näyttää, kelmeässä marrasvalossa on hankala kuvata.
Tarravalikoimassa on tuotteita melkein minkä tahansa esineen tuunailuun. Ihan kätevää, että esim. Ikean Lack-pöytiin saisi valmiit päällysteet, mutta mielestäni tällaiset tarrat sopivat parhaiten puhelimiin, tietokoneisiin ym. valmiiksi metallisiin ja muovisiin esineisiin. Voisin tilata läppäritarran toistekin! Olen joskus katsellut hauskan näköisiä kontaktimuoveja, mutta ala-asteen koulukirjojen kansikuprumuistot ovat pitäneet erossa niistä. Tämä tietsikkatarra ei ollut lainkaan ryppyyntyvää materiaalia eikä myös tarrannut niin hankasti kiinni kuin kontaktimuovit ja teipit, joten asennus kävi pelättyä helpommin.


Hmmm. Mitäs sitten "sisustaisi"? Sain eilen pitkästä aikaa oikein kodinkunnostusvimman. Se ilmeni järkevää kyllä keittiön kaappien siivouksena, ja ajattelin, että heti tänään jatkan jonkun suurprojektin kimpussa. Eilen alkanut kurkkukipu on kuitenkin yltynyt, joten projektiksi tulikin nyt toistaiseksi vain tarrailu.

7 kommenttia:

 1. Mieki haluan! En ollut tämmöisistä kuullutkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Siitä vaan tilaamaan. :) Tai askartelukauppaan kontaktimuoviostoksille!

  VastaaPoista
 3. Vaahtera-Maria, kiitos! On kyllä hauska ja helppo koneenkaunistusidea - jos nyt tietokonetta pitää ylipäätään kaunistella. ;)

  VastaaPoista
 4. Toi amppari on superhieno, tahtoo! Mistä se on?

  VastaaPoista
 5. Sitruuna, sun pitää mennä Tukholmaan! :) Amppari tarttui mukaan kesällä Tukholmasta, Pubin tavaratalosta. Pohjassa olevan lapun mukaan se on Manzanan pörriäinen, ja ko. firman sivuilta löytyykin kaikkea kivaa: http://manzana.se/default.asp

  VastaaPoista
 6. Voi hitto onpa nätit skinit tuossa!! näköjää niiden facebookis voi osallistuu arvontoihin ja voittaa :)) www.facebook.com/designskinsfi

  ps. ite tilasin näin kännykään aluksi:
  http://designskins.com/resources/articlePreview/default/M03045/03846-M03045.jpg

  ihana blogi!

  VastaaPoista