tiistai 6. joulukuuta 2011

Juhlan aika


Itsenäisyyspäivän kunniaksi nukkekoti astui juhla-aikaan. Minipeuranpää sai jouluköynnöksen kaulaansa ja olkkarin sohvapöydälle ilmestyi pienen pieniä paketteja, pikkuruisen tontun koristama joulukukka-asetelma sekä minipiparkakku.
Eteisaulassa vessan oven takana piilossa on salaperäinen laatikkopino...ja ruokasaliin on jo katettu jouluateria! Ostin piparin, kukka-asetelman ja nämä jouluruoat eilen Naisten joulumyyjäisiltä. Heti ensimmäisessä näkemässäni myyntikojussa oli mini-ihanuuksia, enkä tietenkään päässyt niiden ohi.Nyt on kystä kyllä: minikinkku, minijoululohi, jopa pikkuruisia omenaviipaleita ja joululimppu. Jouluvalmistelut ovat kyllä vielä hieman kesken, sillä joku on unohtanut pellillisen pipareita ruokasalin tuolille.Sokerina pohjalla: ystävältä saatu kirjaviisas pöllö, joka on vartioinut jo tovin nukkiksen työpöytää, muttei ole vielä esiintynyt blogissa. 

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihania tunnelmia, kiitos näistä Jenni!!! Tuo pöllö on jotenkin aivan mieletön, en voi olla tuijottamatta sitä.. Saanko napata työpöydän taustakuvaksi töihin?

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! Toki saat napata pöllökuvan! Pitäisiköhän tehdä niin itsekin, jospa pöllöstä tarttuisi viisautta? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Niin mä ajattelin, että siitä voisi tosiaan tarttua sellaista seesteistä viisautta meikäläiseenkin!

  VastaaPoista
 4. Vau, minipostaus :-) Ihanaa!
  Minäkin taisin kipaista joka päivä omalta pöydältäni Naisten joulumessuilla ostamaan niiltä muutamalta minimyyjiltä jotakin. Kiitos vinkistä, miniagentti!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka suloinen minikoto! Tälläisten juttujen lukeminen on kyllä kovin vaarallista, koska alan itsekin himoita minikodosta. Mutta eipä se ihan tuosta noin vaan sukkelaa rakennu, ei.

  VastaaPoista
 6. Ai ettet ole jouluihminen vai ;) ? Ehkä kuitenkin minimuodossa kuten Sailakin! Minäpä ostin sieltä messuilta itselleni vähän suuremman pöllön, johon rakastuin heti ensi silmäyksellä. Täytyykin joskus esitellä se blogissa.

  VastaaPoista
 7. Maikki, kerro sitten, tarttuiko! :)

  Saila, hahaa, miniagentti oiskin hieno titteli, kiitos vinkistä.

  Elämäni matkat, se EI tosiaan rakennu tuosta vaan, mutta kyllä sen rakentaminen on todella hauskaa... :)

  Naukulan Mamma, minimaailmassa kaikki on toisin! En mä nyt ihan tuon minikodin tavoin oikeaa kotiakaan sisustaisi. ;)

  Pöllöt on ihania, joka koossa!

  VastaaPoista