perjantai 30. joulukuuta 2011

Kaunista uutta vuotta!Jee, kohta on kevät ja uusi kasvukausi! Jo ajatus siitä saa ihan onnesta kiemuralle.


Kävin eilen hakemassa kevään ja kesän esimakua Kaisaniemen kasvitieteellisestä puutarhasta. Piti tietenkin taas ikuistaa kaunis, postikorttimaisen näköinen patsasasetelma sekä kierreportaat, joiden ihastelu kuuluu jo Kaisaniemi-rutiineihin.
Parasta olivat kauniit, veistokselliset, korumaiset, rumatkin kasvit. Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille kaunista ja mielenkiintoista uutta vuotta! 6 kommenttia:

 1. Hyvää ja onnesta kiemuraista uutta vuotta!
  Minulla oli pienenä haave, ja oikeastaan on vieläkin, että isona kylpyhuoneeni voisi olla tuollainen kasvihuone, jossa olisi kiemuraportaat, patsaita ja suihkulähde, jossa uisi kultakaloja. En ole vielä ollut tarpeeksi iso toteuttaakseni tuota haavetta, mutta ehkä joku päivä. Siellä olisi aika ihanaa lojua kylvyssä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta vuotta sinulle Jenniseni! Valloittavia kuvia taas kerran mahtavasta paikasta!

  VastaaPoista
 3. Hei mökiltä ja suurkiitokset kommenteista! Onnesta kiemuraa vuotta teillekin. :) Saila, ainakin voit tehdä tuollaisen MINIkylpppärin!

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkanutta vuotta täältä melko lumettomalta nelosvyöhykkeeltäkin! Järvi on sentään jäätynyt ja saanut valkoisen peitteen. Hienoja nuo kuvasi kasvitieteellisestä puutarhasta. Tuolla pitäisi joskus käydä, kun Helsingissä käyn.

  VastaaPoista
 5. Hyvää Uutta Vuotta! Kivat kuvat sitä näyttävät lupaavankin, tuo kohde mulla pn edelleen käymättä.

  VastaaPoista
 6. Susanna, kiitos paljon ja sitä samaa, hyvää uutta vuotta! :) Olimme viikonlopun Lounais-Suomessa ja sielläkin meri jäätyi ohuelti viikonlopun aikana, mutta täällä kotona Espoossa on vihreää. Eipä tarvitse tehdä lumitöitä tänä talvena.

  Kiitos kuvakehuista, Kaisaniemen kasvitieteellisessä kannattaa kyllä käydä. Piha-alueelle pääsee ilmaiseksi ja se on päivittäin klo 20 asti auki, suosittelen! Nythän Töölönlahden päässä oleva Talvipuutarha (?) on sekin avautumassa remontin jälkeen. Olen käynyt siellä kai kerran lapsena, joten lienee aika mennä tarkastamaaan sekin paikka.

  Elämäni matkat, kiitos ja hyvää uutta vuotta sinullekin! Ja samat sanat kuin Susannalle, kannattaa käydä joskus Kaisaniemessä.:)

  VastaaPoista