keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Mustavalkoista


Totta se on: talvi tuli tännekin ja vei maisemasta värit. Tänään pitää tehdä ensimmäistä kertaa lumityöt tänä talvena. Olen kuitenkin toiveikas, että talvi pysyttelisi tällä kertaa kohtuudessa, eikä kattolumitöitä pitäisi edes ajatella. Ajatuskin on kauhea.

Muutaman postauksen pysyttelinkin luontokuvakollaaseista erossa. :) Nyt toivottelen tällä pihaltamme räpsityllä kollaasilla hyvää viikon jatkoa ja kentien loppuakin. En ole varma, ehdinkö lähipäivinä omiin tai muiden blogeihin, koska olen yhtäkkiä hyvin kiireinen: kirjoittamisen opinnoissa on oikea superloppukiri (niin että istun kyllä koko ajan koneen ääressä, vaikkeivat blogit päivity), lisäksi tiedossa on opintojen lisäksi parikin kotimaanmatkaa aivan lähiaikoina, ensimmäinen jo huomenna.
Joka tapauksessa: hyviä talvipäiviä, älkää tehkö liikaa lumitöitä! ;)

5 kommenttia:

 1. Hyviä talvi(sisä- ja matka-)päiviä! Ei tulisi pieneen mieleenkään tehdä lumitöitä! Odotan vaan koska ne sulaa. Näillä lämpötiloilla ei pitäisi kauaa mennä, kunhan vain aurinko tulisi esiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ei mullekaan olisi muuten tullut lumityöt mieleen, mutta kun kävin ulkona, huomasin, että piha on melkoisen upottava. No, kai siinä voi vielä autolla ajaa...Onneksi tänään ei ole tullut lisää lunta.

  VastaaPoista
 3. Kauniita lumipäiviä sinne, toivottavasti määrät pysyy siellä kohtuudessa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maikki ja kiitos samoin! Tällä hetkellä ikkunasta katsottuna ei näytä yhtään kohtuulliselta, vaan oikein myräkältä. :( Onneksi olin eilen kummallisen uuttera ja tein illalla klo 22 lumityöt. Mies epäili mun sairastuneen, mutta luulen, että kyseessä oli vain hyvin, hyvin tilapäinen kunnollisuushäiriö.

  VastaaPoista
 5. Meilläpäin tien pitää yleensä auki eräs kylän isäntä, jolla hevosvoimia on traktorissaan enemmän kuin meidän kopittomassa versiossa. Ja muuten pihalla kolailee umpihankihiihtoon valmistautuva siippa, joten itse pääsen noista luistamaan sujuvasti :). Tosin ne miehen kolailut eivät taida ulottua ihan jasmikkeen luokse, josta ajattelin ottaa talvipistokkaita (viimeinen villitykseni puutarhan saralla :)).

  VastaaPoista