lauantai 11. helmikuuta 2012

Mopokautta odotellessa


Makuuhuoneen lipaston päälle ei voi (teoriassa) enää jättää vaatteita lojumaan, kun siellä on taidekokoelma. 


Uusimmat ostokset ovat Susannan työhuoneelta tilatut julisteet, jotka ostin miehelle lahjaksi. En siksi, että hän olisi pöllö, vaan siksi, että hän voi katsella mopojulistetta lumien sulamista ja moottoripyöräkelejä odotellessaan. Pöllöjuliste sopi hyvin mopotaulun pariksi. Kehykset ovat Ikeasta, ja tarkoitus on saada taulut turvallisuussyistä joskus seinälle asti. Kissat eivät yleensä tiputtele tauluja seiniltä, joskin sellaistakin tapahtui ihan pari päivää sitten...Pöllöille pitävät seuraa Ruusun taiteilemat lehmät. Tukholmalaisen betonipörriäisen takana on Maarit Kontiaisen taulu, joka muistuttaa, millaisen kotieläimen kuvittelin aina hankkivani, jos jonkun hankin... Veikkaan kuitenkin, etteivät meidän silkkiturkkikissat riemastu, jos tänne muuttaa karkeakarvainen mäykky.Seinällä oleva anopin tekemä paperinaruryijy taas muistuttaa, mitä olen kuvitellut joskus väkertäväni itsekin. No, ehkä joskus. Paperinaruaskartelu on ainakin todennäköisempää kuin koiran ottaminen. ;)

6 kommenttia:

 1. No voihan sun, mitä ihania asioita sinne hyllyn päälle on päässytkään!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Haluan pitää etenkin makuuhuoneen värittömänä ja ilmavana, siis rauhallisena, vaikka olenkin päässyt eroon Kaiken on oltava vitivalkoista -vaatimuksista. Jotain kivaa makkarissakin on oltava, joten ikään kuin itsestään valkoisten lipastojen päälle on tullut tuollainen suht mustavalkoinen ja aika graafinen kokoelma. On hauskaa, että betoniötökkää lukuun ottamatta tiedän kaikkien esineiden tekijät.

  Vielä kun tuon ja muut makkarin seinät saisi joskus maalattua...

  VastaaPoista
 3. Hyvä että olet tullut järkiisi! Siitä pitäen kun kuulin että teidän kuninkaalliset on sinisiä siniverisiä, aloinkin epäillä, että ne ovat ehkä aika vaikutusvaltaisia.
  Hyvin suoritettu käännytystyö Siniset!
  RANSU

  VastaaPoista
 4. Kertaalleen jo mielestäni kommentoin, mutta bittiavaruuteen taisi päätyä se...

  Täällä Keski-Suomen korkeudella mopokausi on jo aloitettu, ainakin siitä päätellen, että eilen tuli vastaan vanha moottoripyörä kera sivuvaunun.

  VastaaPoista
 5. Kaunis asetelma, just tuollaista pitäisi makuuhuoneessa ollakin eli rauhoittavaa ja tunnelmallista.

  VastaaPoista
 6. Susanna, minäkin näin pari päivää sitten sivuvaunullisen mopon liikenteessä! Ehkä se vaunu estää kaatumisen lumessa, sää kun ei oikein tunnu otolliselta mopoille...

  Elämäni matkat, kiitos! Taulut saatiin eilen seinälle ja olenkin sitten katsellut niitä, sillä kehitin heti töihinpaluun kunniaksi kurkkukivun ja nuutuneen oloon, eli viikonloppu on mennyt makuuhuoneessa köllien pitkälti. Mutta kyllä mä vielä virkoan, kaikin puolin! :)

  VastaaPoista