perjantai 10. helmikuuta 2012

Saarishow

Mä osasin! Ainakin ehkä. Osa kuvista ei suostunut latautumaan Flickriin, kuvien järjestys on mitä sattuu eikä niitä ole edes käsitelty. Mutta: perustin Flickr-tilin, sain ladattua sinne kuvia tammikuun lopun saaristoreissulta ja kenties osaan vielä liittää slide shown tähänkin:

Ainakin esikatselussa kaikki näyttäisi olevan ok, joten uskallan painaa Julkaise teksti -nappia. Nyt! 


(Ei sittenkään ihan heti, vaan pitää vielä iloita, että tämähän avaa uusia mahdollisuuksia kuvien käyttöön. Pitää tehdä show esim. oman pihan kukkakuvista ja oman mökin merimaisemista, niitä voi sitten katsoa kukista ja kesästä haaveillessaan. Jee!)(Ja ai niin: nuo tammikuiset kuvat näyttävät todella talvisilta, vaikka silloin ei ollut yhtä kylmää kuin nyt. Valo on jo ihan erilaista, keväistä!)

5 kommenttia:

 1. Tuota....En nyt haluaisi olla mikään ilonpilaaja, mutta minulla näkyy vai musta ruutu siinä missä pitäisi näkyä se kuvashow. Vika voi tosin kyllä olla tässäkin päässä!

  VastaaPoista
 2. Ja mun koneella se näkyy aivan hyvin, pyörittääkin sitä showta automaattisesti.

  Myönnän, en osannutkaan. :( Kiitos kuitenkin ilmoituksesta!

  VastaaPoista
 3. Mun koneella näkyy show ihan hyvin, tosin vähän eri lailla kuin omat showni.
  Eli kysymyksiä: Miten saat shown tuollaiseksi, että se alkaa vasta kun lukija klikkaa nuolta? (Mulla se alkaa pyöriä heti kun sivu avautuu, tai ehkä se onkin kiinni siitä että on itse käyttäjä, viitaten sun ylläolevaan kommenttiin - ehkä show näkyy aina tuolleen erilailla käyttäjän koneessa).
  Miten sait kuvat menemään satunnaiseen järjestykseen, mulla ne meni automaattisesti käänteiseen aikajärjestykseen. Googlaamalla selvisi, että niistä pitää tehdä "set" flickr:ssä, johon kuvat valitaan oikeaan järjestykseen. Satunnainenkin järjestys olis kiva!

  VastaaPoista
 4. Saila, hyvä että näkyy, mutta en osaa vastata sun kysymyksiin! Palaan asiaan viikonlopun aikana, pitää ensin vähän tutkailla Flickriä. :) Setin kyllä tein kuvista, muuta en osaa vielä kertoa.

  VastaaPoista