lauantai 3. maaliskuuta 2012

V-i-h-r-e-ä-ä!


Tämä lämmöstä ja kirkkaasta auringonpaisteesta nautiskeleva lisko ei ole oikea, mutta voisi melkein olla: aamu alkoi ihanasti, kun huomasin, että aurinko on jo paljastanut pihalla vaikka mitä. 


Kivikkosisiliskon lisäksi havaittavissa on jo kasvuun lähtenyttä oreganoa!


Mehitähtikin on jo kevätmoodissa.

Ja lisää vihreää on tulossa!

Lumen alta oli ilmestynyt myös talveksi portaalle unohtuneita betonilaattoja, jotka eivät sitten koskaan päässeet sisälle asti talvisuojaan. Ei se mitään, hyvin ovat pärjänneet. Viherpeukalon lisäksi myös betonikouraa alkoi kovasti syyhyttää...
Räystäät oikein lotisevat, kissat kulkevat aurinkoläikästä toiseen ja kehräävät onnesta. Ei se mitään, että etupihalla on lähes talon korkuinen lumikinos. Kun keskittyy yllä oleviin havaintoihin, lumen voi jo melkein unohtaa. Oi maaliskuu!

6 kommenttia:

 1. Nyt kannattaa todellakin keskittyä niihin aurinkoisiin kohtiin! Turha samoja kinoksia on katsella, mitä on jo koko talven katsellut. Onpa ihanaa, jos kevät todellakin tulee näin aikaisin; kun talvi tuli myöhään, jää kiitettävän lyhykääseksi tää luminen ja pakkasinen osuus. Ou jea!

  VastaaPoista
 2. Siis mitä!? Onko naapurivaltiossa jo noin paljon keväänmerkkejä? *taputtaa käsiään* Kyllä se sitten tännekin pian!

  VastaaPoista
 3. Saila, niinpä. Olisi kyllä mahtavaa, jos talvi jäisi lyhyeksi. Nythän on taas pakkasta, mutta hieno auringonpaiste - ja pääasia, ettei sada lunta! Jee.Niitä samoja kinoksia on tosiaan tullut jo katseltua. :)

  Naukulan Mamma, kyllä on, kuvat ovat lavastamattomia ja varmasti eiliseltä. Toivoa on, että lumi jättää niin Koratian kuin Naukulan! Ei muuta kuin puutarhamyymälöihin ja kissanvaljaskaupoille, se on kevät nyt!

  VastaaPoista
 4. Ihan hullua, että siellä on jo sula maa. Meilläkin on ollut lämmintä, ja vettä tullut välillä taivaan täydeltä, mutta kyllä tässä aikansa menee vielä ennen kuin sulaa! Ihania kuvia, toivoa täynnä!

  VastaaPoista
 5. Maikki, ei täälläkään ole sulaa kuin ihan paikka paikoin, mutta miten mahtavaa, että niissä paikoissa kevät onkin heti ottanut paikan omakseen. :) Pakko kurkkia koko ajan ikkunasta, onko tuolla kivikossa ihan oikeasti vihreää. On, on!

  VastaaPoista
 6. Mitäs-mitäs, teillä on jo ihan oikee KEVÄT!

  VastaaPoista