maanantai 30. huhtikuuta 2012

Iloista vappua!
Mökillä oli viikonloppuna näin sympaattista kotitekoista simaa: perinteinen ohje ja vielä perinteisemmät pullot. Oli muuten hyvää janojuomaa, se maistuisi kesällä pihatöissäkin!


Iloista, hyvää vappua kaikille! Meillä on hurja ja villi puutarhatyövappu. Aivan pihalla siis aiotaan olla. ;) Tai oltaisiin jo, mutta naapuripeltoja kulotetaan ja ulkona on hirmuinen savu. Kotiin palatessa ehdittiin jo järkyttyä aika pahasti, palaako oma vai naapurin talo, mutta onneksi vain pellonpiennar. Perinteinen juttu tuokin, mutta on aika yllättävää tulla töistä ajamalla sydän pamppaillen savupilven läpi. Nyt pitää mennä silittämään kissoja, jotka ovat ymmärrettävästi myös melko pelästyneitä savun keskellä joutumisesta.

2 kommenttia:

 1. Voihan sima, en ole yhtään saanut tänä vuonna. Tarttis mennä äidin luona poikkeen, siellä takuuvarmasti on. Töissä piti simaa juoda mutta kun kaikissa kaupan simoissa oli promilleja, niin vaihdettiin pommacciin. Kotisima on kyllä parhautta.
  Pelottava varmasti tuo kulotusjuttu, hui.
  Meilläkin puutarhahommaa buukattu tälle päivälle, hiukan materiaaleja eilen hankittiin.

  VastaaPoista
 2. Iloista vappua sinnekin!

  Minulla jäi sima tänä vuonna tekemättä, mutta syvä aikomus on tehdä Luohisaaren juomaa, joka on simantapainen juoma, mausteenaan nuoret mustaherukan lehdet.

  Pihapuuhat taitavat olla vähän siellä sun täällä vappuna ohjelmassa :)

  VastaaPoista