lauantai 7. huhtikuuta 2012

VirtuaaliremontointiaJos pääsiäinen olisi mennyt kuten toivoin, olisi ollut ainakin kymmenen astetta lämmintä ja olisin päässyt puutarhatöihin. Jos se olisi mennyt kuten miehen kanssa sovittiin jo hyvissä ajoin ennen pääsiäistä, se olisi mennyt talon yläkerrassa olevaa kylmää varastoa raivaten. Ko. varastoon on kertynyt kaikenlaista romua, ja nyt (lue: tästä viikonlopusta alkaen, ties milloin lopettaen) se olisi tarkoitus tyhjentää, eristää eli muuttaa lämpimäksi tilaksi ja lopulta kalustaakin. 


Koska olen ollut räkätaudissa, en ole juuri auttanut varaston tyhjennyksessä. Sen sijaan olen hypännyt projektissa jo monta askelta eteenpäin ja sairasvuoteelta käsin suunnitellut varaston tulevaa ilmettä netissä surffaillen.


Kyseessä on kaksiosainen tila, jossa on osin talotekniikkaakin, mm. vesiboileri. Boileri on tarkoitus naamioida verhojen taakse ja muuttaa varaston ensimmäinen, pienempi tila työhuoneeksi. Toisesta tulee vierashuonemainen oleskelutila. Tilassa ei ole yhtään ikkunaa, eikä se näy muualle taloon. Siispä ajattelin, että siitä voisi tulla erilainen kuin muusta talosta, tummasävyinen pieni soppi, jonkinlainen kesämökin korvike ja minimummonmökki.


Perustin jokin aika sitten Pinterest-tilin, ja sinne olen nyt kerännyt muistiin mm. varastonkunnostukseen liittyviä tuotteita (kategoriaan For the Home). Turkoosit seinät ja jollei Kiurujen yö -tapettia, niin samanlaista tunnelmaan ainakin... 


Käy kurkkaamassa! Pinterest vaikuttaa kätevältä "virtuaalileikekirjalta", ja olen kerännyt sinne myös mm. puutarhaideoita. Onko kellään muulla Pinterest-leikekirjaa tai tiedättekö Pinterest-tilejä, joita kannattaisi seurata?

4 kommenttia:

 1. hieno (ja paljon) kuvia otit Talvipuutarhasta. Paikkahan on kieltämättä kuvaamaan houkutteleva.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Päivi! Paikka on kaikin puolin houkutteleva. :) Joskus pitää mennä sinne ajan, kameran, hyvän kirjan ja eväiden kanssa ja toivoa, ettei ole kauheasti muuta väkeä liikkeellä. Se olisi mahtavaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea oppii, kun vanhaksi elää. Mulle pinterest oli ihan uusi koko juttu. Täytyypi tutustua.

  VastaaPoista
 4. Pirkko, aika uusi juttu onkin! Vaikuttaa kyllä hauskalta ja jopa hyödylliseltäkin palvelulta, ehkä nyt muistaa ja löytää ideakuvat ensistä paremmin. Piti perustaa betonidesignille sinne oma osio!

  VastaaPoista