sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kesäkauden avajaiset

 ...nimittäin, mitä minuun ja moottoripyöräilyyn tulee. Mies houkutteli "pienelle ajelulle", ja yhtäkkiä oltiin kaakaolla Fiskarsissa. Onneksi kamera oli mukana! Ja miehen onneksi kaikki kaupat olivat jo kiinni, muuten olisin vaatinut kaakaotaukoa pidemmän pysähdyksen tuolla unelmieni retkikohteessa. 


Ja ennen Fiskarsiin päätymistä kierrettiin pitkin poikin Länsi-Uusimaata. Siellä mopon selässä ei voi kuin katsella maisemia ja haaveilla. Sopii mulle erinomaisesti, mutta ihanien maalaiskylien läpi pörrääminen ei kyllä todellakaan ole lääkettä torppa-mökki-huvilakuumeeseen.Ilmoitin miehelle, että toiveammattini on mummo, mummonmökin mummo. Voiko jossain kouluttautua mummoksi?

2 kommenttia:

 1. Vai että mummo! Etkös nyt malttaisi vähän odotella? Tai toisaalta, jos kysyt kissoilta niin he taitavat myös antaa äänensä mummoilulle;)
  Katsoin ehti ekaa kuvaa että, iik-ihanaa, siinähän on tutua paikkaa ja niin olikin. Mä olisin kyllä pahasti pettynyt jos kaupat on suljettu. Ja samantein ilmoitin husbendille, että tahdon sinne ja vastaus oli "mennään vaan". Kiitos Jenni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, no kyllä mummoilu maittaisi ainakin kesätyönä. Ja ois mummon kissatkin jo valmiina! Voin vaikka opetella neulomaan villasukan kantapään (se on musta kauheaa), jos sen yhtään auttaa ammatillisissa pyrkimyksissä.

   Jee, hienoa, pääset siis Fiskarsiin! Mä en ehtinyt kauheasti pettyä kauppojen kiinnioloon, kun vaan hämmästelin, että olen yhtäkkiä Fiskarsissa. Aion kyllä päästä sinne vielä kesän mittaan uudelleen, ajan, kameran ja lompakon kanssa - ja kauppojen aukioloaikaan!

   Poista