sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Oi ihana Billnäs


Oi ihana toukokuu ja oi ihana Billnäs! Pääsin kuin pääsinkin Billnäsiin ystävän kanssa, ja oli hyvin onnistunut päivä. En voi uskoa, että tunnin päässä Helsingistä on tuollainen sympaattinen paikka, kuin toinen maailma. Tuntuu oikeasti, että olisi käynyt ulkomailla.


Päivän aikana ehdittiin käydä puutarhatapahtumassa ja -näyttelyssä, parissa antiikkikaupassa ja taimitarhalla, muun muassa. Kaikenlaista hauskaa kesäkurpitsantaimesta tulppaanikirjaan ja askartelusabluunaan tarttui mukaan, mutta niistä myöhemmin. Nyt vain yleinen kuvakooste (joka löytyy myös täältä):
 

Jos Rakennusapteekki olisi ollut auki, kaikki olisi ollut täydellistä. Toisaalta nyt on hyvä syy palata!


4 kommenttia:

 1. Hieno kuvasarja :-) Kullerokuva varsin ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, niin on, kun kullerot on niin ihania. Pakko saada kullero-ojanvarsi! Onneksi laitoin kulleron ihan muistilapulle ylös.

   Poista
 2. Auuuu, sattuu sattuu. Ei vaan, kiitos kun pääsin mukaan kuviesi välityksellä. Hienosti pelittää uusi kamrasi, loisto-otoksia. Ja just mulle mieluisaa rompetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiitos! Billnäs on ehkä maailman romuromanttisin kohde, niin inspiroiva ja hieno. Jos muuttaisi sinne, olisi varmaan koko ajan hyvällä tuulella ja kamera kädessä!

   Poista